Při vstupu na 5. ročník slavnostní události v Obecním domě se mohli hosté zaposlouchat do rytmů cimbálové hudby. Vítaly je hostesky v lidových krojích a nabídly jim sklenici šampaňského. Chvíli po zahájení dorazil zpěvák Michal Dvořák (52) z kapely Lucie. Ovšem bez blonďaté manželky Lucie Dvořákové (39) alias DJ Luccy, která zůstala doma s dětmi a po desáté sama vyrazila za prací.

I když Karel Gott ze zdravotních důvodů nedorazil, jeho lékař a přední český kardiochirurg prof. Jan Pirk (69) si akci nenechal ujít a vyvedl i svou půvabnou paní. Přišla také herečka Hana Gregorová v doprovodu neznámého mladšího muže, s ním se pak vesele protáčela v kole.

Do společnosti se vypravil i sportovní pár Gábina (28) a Petr (32) Koukalovi. Krásná biatlonistka přišla v rudé róbě schované pod zlatou olympijskou bundou. Ve dvojici přišel i zpěvák Vašo Patejdl (63), který vyvedl manželku. S přítelem přišla i modelka Nikol Švantnerová (25).

V bílé róbě vstoupila do sálu herečka a dabérka Nela Boudová (50). Pro změnu v zářivých šatech od Táni Kovaříkové přišla moderátorka zpráv Monika Leová (26). Sama módní návrhářka s přítelem Petrem ji za pár okamžiků následovala.

Jak prozradil jeden z organizátorů, během večera vystoupí řada hudebních hvězd, například Celeste Buckingham (22), Bára Basiková (55) či Felix Slováček (74). Právě muzikant dorazil s mladší partnerkou Lucií Gelemovou (35), kterou vyvedl i loni. Programem bude provázet moderátorkaZorka Hejdová (27) a její manžel Míra (34) ji přišel podpořit jako host.

Stejně jako loni přišla i s manželem herečka známá z Vyprávěj a Ordinace Andrea Kerestešová Růžičková (33), která svého půlročního chlapečka Tobiáše nechala na hlídání babičce a dědečkovi. Z loňských hostů si přišli zážitek zopakovat i Martin Dejdar (52) s manželkou. Dceru nechali u kamarádky a syn se připravuje na důležitý hokejový zápas.

Partnera přivedla na akci také jedna z vystupujících, zpěvačka Monika Bagárová (23). S bubeníkem a producentem je už rok a zná se s ním navíc od dětství. Nechyběli ani Juraj Jakubisko (79) s manželkou Deanou (59).

Nechyběli ani zpěvák Mikolas Josef (22), který nás bude zastupovat na Eurovizi, herečka Bára Mottlová (31) či těhotná moderátorka Gabriela Kratochvílová Lašková (28).

VIDEO: Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou

Video
Video se připravuje ...

Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
74 fotografií