Kontroverzní výstava nahých žen byla v Praze k vidění poprvé loni od 17. do 19. srpna. Pražané měli celé tři dny na to prohlédnout si obnažené modelky i baculky v nejrůznějších pozicích. Některé byly připoutané ke kříži, další zavěsili svázané ze stropu. U některých nechyběla cedulka, která vybízela k možnému dotyku. 

„Velmi pravdivě se dá popsat třemi slovy, které určitě potvrdí každý návštěvník… Byl to skutečně životní zážitek,“ popisoval své pocity po poslední pražské výstavě Mario. Tak proč se rozhodl akci zopakovat už jen jednou jedinkrát?

Nahé ženy se znovu ukážou v Tančícím domě. Tentokrát naposledy.
Autor: Eva Fornálová

Chci něco víc

Důvodem ukončení projektu prý není náročnost organizace ani přesycení tématem sexu. „Mým cílem je projekt Voayer posunout na jiný level, proto jsem se rozhodl uspořádat poslední výstavu,“ řekl tajemně Petreje bez dalšího vysvětlování. Výmluvně však naznačil, že to, co vytvoří nyní, bude velkolepějšího charakteru. Máme se tedy na co těšit.

Pokud jste promeškali letní BDSM fetish výstavu pro omezenou kapacitu, tu poslední si můžete užít od 17. do 21. dubna v Tančícím domě. Těšit se můžete na desítky žen, které se do projektu hlásily už od léta loňského roku. Přitom se můžete těšit každý den na jiné ženské křivky.

Kdy? 17.-21. dubna
Kde? Tančící dům
Vstupné? 699 korun, lístky na jednotlivé hodiny objevíte tady

Prohlédněte si fotografie z předešlého ročníku:

Fotogalerie
13 fotografií