Sexbomba známá z filmů Transformers a představitel Davida z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 jsou svoji už osm let a vychovávají tři syny – Noaha Shannona (5), Bodhiho Ransoma (4) a Journey Rivera (19 měsíců). Přesto by se mohlo zdát, že jsou sotva na druhém rande.

Dvojici totiž tento týden nachytali fotografové na romantické dovolené. Brouzdali se tu spokojeně po pláži, zavěšeni jeden do druhého. Romantické pohledy a držení za ruku. Zkrátka druhé líbánky a «havaj» na Havaji. Právě tam se přitom v roce 2010 konala jejich tajná svatba. Skoro to tak vypadá, že se slavný pár schválně vrátil na místo, kde bylo jejich štěstí největší.

Jejich vztah ale vždycky tak idylický nebýval. Poté, co se v listopadu 2006 po dvouletém vztahu zasnoubili, s veselkou nějak otáleli a po třech letech se dokonce rozešli. V červnu 2010 se k sobě vrátili a po druhých zásnubách přišel utajený svatební obřad.

Problémy měli i v roce 2005, kdy se spekulovalo, že Green rodinu opustil a nějakou dobu žil jinde. Údajně spory mezi nimi vznikly kvůli velké pracovní vytíženosti Megan. To už je ale očividně minulost a manželé vše vyřešili.

VIDEO: Megan Fox nafotila sérii kontroverzních fotografií pro magazín Interview.

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila sérii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

 

Fotogalerie
33 fotografií