Krásou obdařená Olga Lounová je nejen skvělá zpěvačka, ale také muzikálová herečka. To, co ale zažila během jednoho představení, by nenaplánovala ani ona a zdaleka by to nenapadlo ani její kolegy a diváky. Kromě toho, že se na pódiu ukazuje v plavkách s velkým výstřihem, což je pro mužské oko jistě potěšující zpráva, tentokrát došlo i na něco navíc.

Obdařená Olga nejen potěšila diváky, kteří se přišli na muzikál podívat, ale pravidelně zlepšuje den svým fanouškům i na sociální síti. Na posledním snímku, který sdílela, má Olga výstřih až k pupíku a lehce odkrytou zadnici. Zpěvačka má postavu ukázkovou, tak proč se s ní nepochlubit. 

VIDE: Olga Lounová promluvila o práci v Americe.

A co že se vlastně stalo? Během představení muzikálu Mamma Mia jí praskly kalhoty a její kolega Peter Pech tak musel být šoku. „Hrajeme už druhým rokem, tak ty kalhoty nevydržely. Je to možná i tím, že jsem po Vánocích přibrala, a když jsem se ohnula, tak ty kalhoty praskly. Kolega Peter Pecha tak uviděl můj vykouknutý zadeček. Naštěstí jenom na boku,“ sdělila Olga pro web Expres.cz. 

Fotogalerie
26 fotografií