Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 parfémů, které na jaře potřebujete!

  • 1. května 2018 | 06:00

    Jaro je tady, čas na novou vůni! Novinek je tolik, že se vám z nich až zamotá hlava. Které parfémy, tělové spreje, kolínské nebo toaletní vody nás zaujaly nejvíce? Jedno je jasné: růžové flakonky letos vedou.

  • Toaletní voda Mexx Forever Classic Never Boring, 799 Kč (50 ml)

    Mexx přichází s vůní plnou protikladů – mělo by se jednat o klasiku, která ale zároveň vybočuje z řady. Vůně se hodí pro ženy, které jsou samy sebou a nerady se zařazují do škatulky. Voní po lotosovém květu, černém rybízu a pralinkách. Mňam! Navíc ve stejné edici najdete toaletní vodu i pro vašeho partnera!

    Lotosový květ a černý rybíz: Toaletní voda Mexx Forever Classic Never Boring, 799 Kč (50 ml).
    Autor: archiv firem

     

  • Parfemovaná voda Carven Dans Ma Bulle, 2550 Kč (100 ml)

    Koupíte v parfumeriích Douglas.

    Tohle je pro mě top vůně roku. Je výrazná, ale zároveň ne tak těžká, aby z ní bolela hlava mě i okolí. Je sladká, ale ne přesládlá. Prostě něco mezi, co nejde popsat, a já jsem si to zamilovala. Jediné minus pro mě je, že na mně nevydrží vonět tak dlouho, jak bych si přála. Podle oficiálního popisku kombinuje pivoňku, jasmín, vanilku a santalové dřevo a zahalí vás do vaší voňavé bubliny, jak říká už název vůně. Dans ma bulle totiž v překladu znamená v mé bublině.

     

    Pivoňka, jasmín, vanilka: Parfemovaná voda Carven Dans Ma Bulle, 2550 Kč (100 ml). Koupíte v parfumeriích Douglas.
    Autor: archiv firem

  • Toaletní voda Betty Barclay, Beautiful Eden, 783 Kč (50 ml)

    Dostupné v síti drogerií dm a Rossmann.

    Chcete se přenést v okamžiku do zahrady plné voňavých květů? Nová vůně Beautiful Eden to dokáže jedním stříknutím. Hodí se pro ženy s romantickou duší, které zbožňují květinovou vůni. Novinka od Betty Barclay je jednoduše definicí jarního parfému.

     

    Květinová vůně pivoňky: Toaletní voda Betty Barclay, Beautiful Eden, 50 ml, 783 Kč. Dostupné v síti drogérií DM a Rossman.
    Autor: archiv firem

  • Tělový sprej Twilight, Lush, 695 Kč (200 ml)

    Koupíte na http://cz.lush.com.

    Vůně tělového spreje Twilight je podle popisu pohádkově sladká s květinovými tóny. Kombinuje levanduli s vůní tropického stromu ylang-ylang. Jedná se o tělový sprej, takže vůně nevydrží tak dlouho jako například u parfemované vody. Použít ho můžete jako klasický parfém nebo třeba na polštář pro klidné spaní, které zajistí levandule.

     

    Levandule se sladkými květinovými tóny: Tělový sprej Twilight, Lush, 695 Kč (200 ml). Koupíte na http://cz.lush.com.
    Autor: archiv firem

  • Kolínská 4711, limitovaná edice Remix Cologne, 745 Kč (150 ml)

    Milujete-li osvěžující vůni pomerančů, budete nadšená z limitované edice kultovní kolínské značky 4711. Opět nezklamala svou originální vůní a stejně tak designem. Podle výrobce je to vůně pikantní, výrazná a svěží a je složena z citronu, bergamotu, pomeranče, rozmarýnu a levandule. Kolínská je skvělým protikladem těžkých parfémů, které se hodí spíše pro zimní období. K dostání bude od poloviny května a jedná se o limitovanou edici.

     

    Sladká vůně pomeranče: Kolínská 4711, limitovaná edice Remix Cologne, 150 ml, 745 Kč
    Autor: archiv firem

     

  • Parfemovaná voda Otto Kern Soft Contrast, 625 Kč (30 ml)

    Koupíte v drogeriích Rossmann.

    Pokud vás svěží a lehké jarní vůně příliš neberou, Otto Kern bude sázka na jistotu. Nejedná se jednoduše o vůni, kterou byste na první dobrou popsala jako svěží a jarní. Popsala bych ji jako lehčí Coco Mademoiselle. Podle výrobce je nová vůně moderní, smyslná a ženská a mixuje v sobě exotickou vůni květin s nádechem vanilky.

     

    Exotická vůně květin s nádechem vanilky: Parfémovaná voda Otto Kern Soft Contrast, 625 Kč (30 ml). Koupíte v drogériích Rossman.
    Autor: archiv firem

     

  • Parfemovaná voda Elie Saab In White, 1590 Kč (30 ml)

    Dostupné v parfumeriích Sephora, Marionnaud a Douglas.

    Přinášet výjimečnost do každodenního života všedních dní. Toto předsevzetí se snažil vtisknout do květinovo-ovocné vůně návrhář Elie Saab. Konkrétně voní po mandarince, hrušce a černém rybízu, pivoňce a vanilce. Výsledkem je elegantní vůně v bílo-zlatém flakonku.

    Květinovo-ovocná: Parfemovaná voda Elie Saab In White, 1590 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem
     

     

  • Toaletní voda Bruno Banani No Limits For Her, 699 Kč (40 ml)

    Značku Bruno Banani by definovala drzost a lehkost, se kterou bychom měly proplouvat životem. Taková je i nová květinovo-ovocná vůně z limitované edice No Limits. Je určena pro ženy, které si umějí užívat života na maximum. Je sladká, ale vůbec ne těžká. Pokud preferujete sladké vůně, bude to trefa do černého. 

     

    Květinovo-ovocná: Toaletní voda Bruno Banani No Limits For Her, 699 Kč (40 ml)
    Autor: archiv firem

  • Parfemovaná voda Amo Ferragamo, 1479 Kč (30 ml)

    Koupíte v síti parfumerií Fann.cz.

    A cenu za nejhezčí flakonek vyhrává Amo Ferragamo! Nádherně by se vyjímal v koupelně. Jak voní? Květinová vůně okořeněná černým rybízem, rozmarýnou a italským „bitter“ aperitivem. Taková je nová parfemovaná voda od značky Salvatore Ferragamo. Je ztělesněním moderní a sebevědomé dívky, která si užívá života.

     

    Květinová vůně okořeněná černým rybízem, rozmarýnou a italským aperitivem: parfemovaná voda Amo Ferragamo, 1479 Kč (30 ml). Koupíte v síti parfumerií Fann.cz.
    Autor: archiv firem

     

     

  • Toaletní voda s.Oliver Feels Like Summer, 452 Kč (30 ml)

    Zdá se, že zimu tentokrát vystřídalo rovnou léto a i značka s.Oliver přichází s novinkou. Hned letní vůně Feels Like Summer a odpovídá tomu i námořnický design s tmavě modrou a červenou barvou. Za poslední dobu jsem si nepřivoněla k vůni, která by byla tak svěží a připomínala mi teplé slunečné dny. Je prostě lehká jako letní vánek. Kombinuje v sobě grapefruit, citron, bergamot a lilii, jasmín a pivoňku. V obchodech bude tato limitovaná edice k dostání od začátku května. 

     

    Toaletní voda s.Oliver Feels Like Summer, 452 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

     

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.