Kdekdo by za její půvab vraždil, Gabriela ale přiznává, že není všechno zlato, co se třpytí. „Režiséři mě obsazovali jako ‚tu krasavici' a takovou nálepku jsem si s sebou nesla bohužel dost dlouho," postěžovala si v rozhovoru pro iDnes.cz herečka.

Ta své přednosti v celé kráse ukázala například v seriálu Černí andělé z roku 2001. Ovšem svléknout se měla i v seriálu Pomalé šípy v roce 1993. Tehdy si ale dupla a řekla „NE". „V seriálu, který pojednával o legendárních Rychlých šípech v jejich důchodovém věku, jsem se spolu s Jirkou Langmajerem a Pavlem Šimákem měla dostat do situace, kde mě chtěli režiséři Papoušek s Venclíkem nahou," přiznala Filippi, jejíž dcera Sofie Filippi (19) si už zahrála roli Klárky Hoffmanové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Zuby nehty jsem se bránila, až mě nakonec zachránil právě kolega Langmajer slovy: ‚Prosím vás, jestli tady potřebujete někoho nahého, já se vám klidně svlíknu!'. A to také dodržel. Ta nahá zadnice, když ležíme v posteli, je jeho, ne moje," vyprávěla se smíchem blondýnka. Ta musela v jiných rolích pro změnu flirtovat. což pro ni byl velký protiúkol.

„Ovšem v páteru Knoxovi (seriál Hříchy pátera Knoxe, který se vysílal živě - pozn.red.) jsem svým protiúkolům nasadila korunu. Měla jsem totiž svést Dášu Havlovou přestrojenou za muže," prozradila pro Idnes.cz herečka, která už má dnes vlastní Léčivé divadlo, a role si tak vybírá sama podle svého vkusu.  

VIDEO: Ani bratr Langmajera Lukáš prý nemá s nahotou problém!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Langmajer: Nahota mi nevadí, klidně ukážu vše! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
32 fotografií