Moderátorka a modelka dnes přiznává, že kdysi jí zvětšená ňadra přinášela slávu i zájem modelingových agentur. "Lhala bych, kdybych řekla, že ne. Hlavně to byla doba, kdy to tu nemělo tolik děvčat. Takže se dá říci, že mě to zviditelnilo a přineslo mi to i více práce. Dnes je to spíš tak, že upravená ňadra má snad každá druhá," přiznala Mašlíková v rozhovoru pro deník Aha!, zároveň ale popírá, že by to byl motiv, proč kdysi na první operaci šla. "Prsa bych si nikdy nezvětšovala kvůli práci nebo kvůli chlapovi. Toužila jsem jen po větším poprsí," říká.

Zároveň ale dodává, že chirurgický zásah jí přinesl i problémy. "Komplikace mi nezačaly hned po operaci, ale po letech. A bylo to kvůli tomu, že došlo k zapouzdření. Říkají tomu kapsule, která musela být odstraněna. Ale to mohlo být i tím, že tělo se bránilo implantátu. Velmi těžko se to dá zjistit," krčí Hanka rameny.

VIDEO: Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace!

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

Před několika týdny však podstoupila další operaci - zmenšení! "S lékařem jsme se shodli, že velké implantáty mi nedělaly dobře. A nechala jsem úplně na něm, aby zvážil, jaká velikost je nejlepší. Navíc mám hodně tenkou kůži a málo tuku, takže i podle toho se postupovalo. Aby se implantáty pod kůží nerýsovaly," popisuje Mašlíková.

Fotogalerie
36 fotografií