Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žralok ukousl plavci penis. Proud krve zastavovali kolemjdoucí oblečením

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
4. června 2018
16:27

Tento příběh zní jako scénář béčkového hororu s velmi malým rozpočtem, ale opravdu se odehrál na brazilské pláži Praia de Piedade. Osmnáctiletý mladík Jose Ernestor da Silva plaval v moři, ale najednou ucítil obrovskou bolest v těch nejcitlivějších místech. Ostrými zuby mu žralok okousl penis!

Jose nedával pozor na varovné cedule, které upozorňovaly na přítomnost žraloků v hlubokých vodách poblíž pobřeží. Plaval v nich se svým bratrem Ezekielem. Zatímco měl jeho sourozenec větší štěstí, Josemu se zakousl žralok do genitálií a nohy.

Žralok ho napadl v momentě, kdy mu členové pobřežní hlídky řekli, ať se vrátí blíže k pobřeží,“ řekl podle Daily Mirroru požárník Jose Ernestor da Silva, který byl poblíž, když se incident odehrál. Mladík byl vytažen na pláž, kde se lidé snažili zastavit jeho silné krvácení.

Žraločí kousnutí amputovalo jeho stehenní kost a penis. Ztratil mnoho krve a je v kritickém stavu,“ řekl medik z ambulance Wagner Monteiro. Podle něj je Jose v kritickém stavu. Poté, co byl převezen do nemocnice, prodělal mladík ze šoku dva infarkty a bojuje o život.

Chodil tam tajně, protože věděl, že bych si myslela, že je to nebezpečné. Nestrachovala jsem se o něj, protože jsem si myslela, že pobíhá někde kolem domu. Když jsem zjistila, co se stalo, křičela jsem tak, že to slyšeli sousedé,“ řekla matka Elisangela dos Anjos (42) webu JC Online.

salto ( 5. června 2018 08:16 )

Kdyby žralok takto napadl mě, tak by si chudák myslel, že kousl do kovadliny

pjotri ( 5. června 2018 07:56 )

Kontrolni otazka: jak se jmenoval POZARNIK? oDPOVED: "..podle Daily Mirroru požárník Jose Ernestor da Silva, který byl poblíž.." A jak se jmenoval pokousanej ID.I.OT? Odpoved: "Osmnáctiletý mladík Jose Ernestor da Silva plaval v moři..". Neco je tu blbe, nemate pocit? Vypada to, ze pokousanej byl soucasne pozarnikem, ktery byl pobliz.. Asi se naklonoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání