Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sex ve městě slaví 20 let! Jak se změnily hrdinky a skutečně se nesnášejí?

6. června 2018 | 06:00

Věřte nevěřte, ale je tomu přesně dvacet let, co se poprvé odvysílal díl seriálu Sex ve městě. Čtveřice kamarádek, která řeší milostné vztahy a život v New Yorku, přirostla k srdcím mnoha diváků. A styl hlavních představitelek kopírovaly ženy na celém světě.

Sarah Jessica Parker měla od začátku v podmínkách smlouvy, že nebude natáčet žádné nahé scény. Původně měla být v hlavní roli tmavovláska, nakonec se to na poslední chvíli změnilo. Styl Carrie se stal ikonickým, bez bot na podpatku snad ani nevycházela. Sarah Jessica Parker strávila při natáčení v podpatcích i osmnáct hodin denně!

New York hrál samozřejmě také jednu z hlavních rolí. Postavy v tomto skvělém městě žily a milovaly ho, zajímavé ale je, že jejich adresy byly všechny vymyšlené, ve skutečnosti vůbec neexistují. Pokud jste ale fanynkou seriálu, můžete do New Yorku vyrazit a objednat si výlet po těch nežhavějších lokacích, které se v seriálu objevily.

Dámy společně strávily opravdu dlouhou dobu. Seriál má šest sezon a dva celovečerní filmy. A co se o něm šuškalo? Třeba to, že Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall se nasnášejí. Důvodů bylo hned několik, ale těmi nejzávažnějšími asi byly peníze a sláva. Říkalo se, že kvůli Kim se zdrželo natáčení prvního filmu. Parker celou kauzu absolutně vyvrátila. Není možné tak dlouho točit s někým, koho nesnášíte, řekla. Stejně tak i Cattrall vysvětlila, že zdržení natáčení bylo sice kvůli ní, ale protože se v té době rozváděla a řešila nemoc svého otce. Všechny dámy se prý dodnes stýkají, a dokonce je tu i možnost toho, že se bude natáčet další film!