Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jakou máte povahu? Prozradí to vaše oblíbená květina

/
  • ...
    ... (iStock.com)
    5. září 2020 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se vám líbí právě karafiát nebo růže? Proč upřednostňujete orchidej přes kosatcem? Proč si nerozumíte s lidmi, kterým se líbí sedmikráska? Oblíbená květina symbolizuje naši povahu, odlišné rysy a emoce, a velmi často se naše povaha podobá právě konkrétní květině. Jaká je ta vaše nejmilejší květina?

  • 1.

    Růže

    Autor: iStock

     

    Jste romantická a vášnivá povaha, vaše vztahy bývají hluboké a smyslné. Vždy se snažíte vyniknout a být lepší než ostatní. Ctíte tradice a jste tak trochu staromódní. Usilujete o dokonalost a hledáte ji i ve svém životě.

     

  • 2.

    Sedmikráska

    Autor: iStock

     

    Je vaší oblíbenou květinou sedmikráska? Pak jste dobrodružná povaha, milujete přírodu a outdoorové aktivity. Jste veselí a optimističtí, sklenici vidíte vždycky ještě z poloviny plnou, nikdy ne prázdnou. Máte rádi humor a jste rádi, když dokážete ostatní rozesmát. Ctíte přátelství a jste věrní.

  • 3.

    Karafiát

    Autor: iStock

     

    Jste člověk, který stojí pevně na zemi. Vaši přátelé vědí, že vám mohou důvěřovat a klidně se vám se vším svěří, protože to ve vás bude jako v hrobě. Jste věrní a respektovaní. Máte smysl pro styl a vaše povaha je někdy velmi vyhraněná. Lidé za vámi chodí pro rady, protože jste realisté. V životě vám stačí jednoduché věci a nemáte rádi změny.

     

     

  • 4.

    Tulipán

    Autor: iStock

     

    Jste sladcí, citliví, přemýšliví a dobročinní. Milujete svou rodinu a přátele. Všem dáváte to nejlepší, co ve vás je. V životě hledáte rádi změny a umíte se jim bez potíží přizpůsobit. Jste také vášniví cestovatelé, snadno se seznamujete s lidmi. Jste veselí a rádi rozdáváte dobré rady.

     

  • 5.

    Orchidej

    Autor: iStock

     

    Líbí se vám orchidej? Pak jste elegantní a sofistikovaní, milujete tajemno. Ke štěstí vám stačí jen několik skutečných přátel. Jste čestní a neumíte lhát. Máte rádi exotické věci a rádi poznáváte nové země. Hodně vám záleží na tom, jak vypadáte, a děláte pro svůj vzhled cokoli.

     

  • 6.

    Fialka

    Autor: iStock

     

    Lidé, kterým se líbí fialka, jsou vtipní, ale někdy trochu zdrženliví. Nikdo neví, jací skutečně jste, kromě vašich nejbližších přátel. Vždy umíte najít řešení a oceňujete v životě jednoduchost. Jste také věrní a pravdiví, zvláště pokud jde o přátelské vztahy.

     

  • 7.

    Jasmín

    Autor: iStock

     

    Jste sladcí a nevinní, máte jedinečný smysl pro styl. Rádi experimentujete a prozkoumáváte nové věci. Jste tak trochu tajemní a hodně romantičtí. Milujete cestování do exotických destinací.

     

  • 8.

    Nevěstin závoj – šater

    Autor: iStock

     

    Jste pořád tak trochu dítě a je pro vás typická nevinnost. Věříte na pohádky a věčnou lásku. Jste romantici srdcem i duší. Vaše povaha je veselá, šťastná a pozitivní.

     

  • 9.

    Lilie

    Autor: iStock

     

    Vaše povaha je soucitná a důstojná. Rádi pomáháte ostatním a skvěle se realizujete v sociálních službách. Jste empatičtí, přátelští a hraví. Vaše povaha je mateřská, jste hrdí na svůj život, úspěchy i vztahy. Lidé vás respektují.

     

  • 10.

    Slunečnice

    Autor: iStock

     

    Vy jste vždy šťastní, veselí a přístupní. Vaše přítomnost rozsvěcuje místa, v nichž se nacházíte. Jste věční optimisté a vaše povaha je energická. Snadno navazujete přátelství.

     

  • 11.

    Narcis

    Autor: iStock

     

    Jste umělecky založení, pečující a milující. Máte výborné organizační schopnosti a jste taky skvělí v multitaskingu. Pracujete obvykle velmi tvrdě, váš život je ale klidný.

     

  • 12.

    Mák

    Autor: iStock

     

    Vaše povaha je živá a nadšená pro všechno. Jste nabití energií, rádi zkoušíte nové věci. Jste také kreativní a umíte se výborně vyjadřovat. Máte skvělé komunikační schopnosti.

  • 13.

    Pivoňka

    Autor: iStock

     

    Máte zlaté srdce, které otevíráte všem, kdo potřebují pomoc. Milujete překvapení a rádi překvapujete ostatní. Umíte výtečně naslouchat a věříte v pravou lásku. Rádi a hezky se oblékáte a váš šatník bývá většinou velmi elegantní.

     

  • 14.

    Kosatec

    Autor: iStock

     

    Lidé, kteří mají rádi kosatec, jsou kreativní a mají divokou představivost. Rádi se učíte nové věci a vzděláváte se. Jste duchovně založení a umíte držet slovo. Jste také optimisté a snílci, kteří nesnášejí rutinu a nudu.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz