Ze Zoufalých manželek známe Evu jako vždy upravenou krásku, ovšem když se jí před dvěma měsíci narodilo první děťátko, život se jí obrátil naruby. Dokonce neměla čas se ani nalíčit.

Nyní už se ale pomalu vrací do práce a s miminkem v náručí již pózuje před objektivy. „To bylo poprvé, co jsem měla make-up a udělané vlasy a myslím si, že moje dítě se na mě koukalo a říkalo si: ‚Kdo je tahle ženská, kde je moje máma?‘“ vtipkovala během účinkování v pořadu Lorraine herečka.

Zatímco dřív pro ni byl každý pracovní projekt velmi důležitý, teď je pro ni samozřejmě hlavní malý Santiago. „Teď když mám syna, tak vím, že každé klišé, co se říká, je pravda – váš život se změní, jak moc ho budete milovat. Já vím, že ho strašně moc miluju, ale připadá mi, jako by moje srdce bylo mimo mé tělo, když se na něj dívá,“ rozplývala se dokonce Longoria.

Ta chlapce, kterého má s manželem Josém Bastónem (50), porodila na konci června. Jen krátce poté, co jí zemřel milovaný pejsek Jinxie. Zatímco pro ni se jedná o prvního potomka, obchodník už má z předchozího vztahu tři starší děti.

VIDEO: Eva se přátelí s Victorií Beckham. Jak se holky dokážou bavit?

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu. Instagram.com

 

Fotogalerie
57 fotografií