Delší prohlášení pak moderátorka zveřejnila na sociální síti. „Černý Petr padne za život asi na každého z nás. Tento týden jsme si s Péťou odvysílali poslední Snídani s Novu. Že končíme, jsme už nějakou dobu věděli, takže se nekonají žádná dramata, byli jsme na to připraveni a smířeni,“ napsala Mašlíková.

Podle dalších informací Nova mění mechanismus střídání moderátorských dvojic v pořadu, a místo stávajících čtyř se rozhodla ponechat si pouze tři. Partyšová a další tak zůstávají, a „letenku“ dostali pouze Mašlíková s Říbalem. Ti měli nedobrovolnou měsíční pauzu už letos na jaře, kvůli Říbalově nemístnému vtipu v kontextu s uhořelými dětmi v ruském obchodním domě. A předtím zase Mašlíková krátce čerpala mateřskou dovolenou.

Že se jedná o odchod nedobrovolný, Mašlíková přiznává i ve své zpovědi na Facebooku. „Lhala bych, kdybych napsala, že mi to nebude chybět, bude a moc. S Péťou jsme tou prací žili a měli jsme spoustu fanoušků, kteří se na nás rádi dívali a pravidelně nám psali, jak jim děláme ráno hezčí. Vám všem chci moc poděkovat, protože pro vás jsme to dělali!“ píše Hanka.

Práce jí vyhovovala i proto, že se během ní mohla plně věnovat synovi. „Mrzí mě, že jsem přišla o práci, kterou jsem tak milovala a zároveň mi umožňovala být maximum času s mým ročním synem. Na druhou stranu se říká, vše špatné je i pro něco dobré, takže jsem otevřená novým výzvám a už se na ně moc těším,“ dodává Mašlíková.

VIDEO: Hanka Reinders o přešlapu ve Snídani

Fotogalerie
47 fotografií