O šťastné události informoval sám Martin Zach na svém facebookovém profilu. Jediné, co k romantickému novomanželskému polibku zachycenému na fotografii napsal, bylo: „M&M 31.8.2018.“ Je tedy jasné, že svatba proběhla v pátek.

Martin Zach se může pyšnit titulem Muž roku, který získal v roce 2009. Jenže radost z ocenění vystřídal záhy po jeho získání smutek. Martin skočil ve Vrchlabí do rybníku, kde se vážně zranil. Lékaři se mu snažili pomoci a náročný zákrok přitom trval dlouhých sedm hodin. Jenže i přes jejich snahu ochrnul po celém těle.

Doktoři Zachovi zpevnili zlomený krční obratel, který poranil míchu. Od té doby Martin podstoupil nespočet rehabilitací a díky velké píli nakonec začal hýbat rukama. Jak je vidět, se svým handicapem se popral jako chlap. Dnes je pod čepcem a těší se z velké lásky.

Chce mít děti

Možná se brzy dočká i potomků. Loni totiž prozradil, že si nechal zmrazit sperma, aby početí dítěte nezabránily žádné potíže. „Chci mít děti, potřebuju ty svoje geny někam předat. Pořešil jsem to asi rok po úraze, kdy jsem si nechal zamrazit spermie ve spermabance, a potom můžeme plánovat umělé oplodnění, bohužel to přirozeně extrémně nejde,“ svěřil se Muž roku 2009 Top Star magazínu.

Fotogalerie
25 fotografií