„A zase spolu. Společná moderovačka akce plné čtyřnohých mazlíků opět nebyla prací, ale zábavou," napsala Hanka na svém Facebooku, a zhodnotila tak víkendovou akci Den pro psa v Uhříněvsi, kterou moderovala právě s bývalým kolegou Říbalem.

Nic sice neprobíhalo podle plánu a moderátorka si zažila dost krušných chvil, přesto bude zřejmě na tohle moderování vzpomínat s láskou. „Já byla sice zmrzlá jako sobolí bobek, odcházela jsem jako dobytek, protože mě kolega Petr Říbal používal jako živou překážku pro psy při exhibicích, cvičený (v tu chvíli nevycvičený) kozel Bobeš mi sežral podklady k moderování, ale i přesto všechno to bylo skvělé jako každá naše společná akce," vysvětlovala na sociální síti Mašlíková.

Ačkoliv jí tak očividně spolupráce s Petrem baví, odteď jim asi společných kšeftů ubyde. Zejména proto, že už se společně nebudou každý týden objevovat na televizních obrazovkách. Končí totiž v ranní show Snídaně s Novou, kterou spolu uváděli celých pět let. Není divu, že ji teď odchod velmi mrzí.

„Černý Petr padne za život asi na každého z nás. Tento týden jsme si s Péťou odvysílali poslední Snídani s Novu. Že končíme, jsme už nějakou dobu věděli, takže se nekonají žádná dramata, byli jsme na to připraveni a smířeni," vysvětlovala minulý čtvrtek blondýnka na Facebooku a v dalším vyjádření dodala i to, co původně jen naznačovala. Tedy to, že odchod nebyl zcela dobrovolný. „Je to rozhodnutí vedení a já ho respektuji,“ uvedla pro Blesk.cz.

Důvod vyhazovu sice neprozradila, je ale možné, že v tom nějakou roli sehrály průšvihy právě jejího parťáka. Ten v minulosti řekl do éteru sprostá slova, jelikož nevěděl, že je ve vysílání. Posléze letos na jaře nejapným vtípkem zlehčoval tragédii, při níž zahynuly malé děti. Za botu se omluvil a následně dostal i s Mašlíkovou za trest dočasný zákaz vysílání. Jen pár měsíců po jejich návratu ale přišel definitivní konec.

VIDEO: Připomeňte si trapas Říbala a jeho vtip o uhořelých dětech!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Říbal žertoval o uhořelých dětech: Přešlap ve Snídani s Novou! TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií