Loňský ročník poznamenal náhlý kolaps topmodelky Simony Krainové, která skončila v nemocnici. Letos si pořadatelé k Ondřeji Sokolovi vybrali Romana Šebrleho, Andreu Verešovou, Evu Decastelo a Fatty Pillowa.

Ondřej Sokol si tak v klipu zahrál vrátného na brněnském výstavišti, který svoji typickou brněnštinou provází po areálu delegaci v čele s Evou Decastelo. Setkáváme se pak s tancechtivou uklízečkou Milunou v podání Andrey Verešové nebo třeba sportem posedlým instalatérem Frantou.

Tanec je zdravý a pro mnoho lidí je pohybem přirozeným. Každý pohyb, který zvedne děti ze židle a od mobilu, je přínosný,“ shodují se Verešová i Šebrle. Jejich vyrýsované postavy jsou toho důkazem. „Baví mě tancovat všeobecně, ať už na moderní věci nebo valčík a polku,“ zmínil známý moderátor. Ani Andrea Verešová není v tanci žádným nováčkem, tančila i ve slovenském Let’s Dance a tanec ji baví, obzvláště jižanské rytmy. Na parketě tak byla svůdně sexy.

Překvapením dne se ovšem stal rozměrný youtuber Fatty Pillow, od kterého se nečekaly opravdu žádné taneční kreace, dokonce mu režisér doporučil, ať pouze poskakuje a mává rukama. Ten byl však připravený a ukázal, že je nejen králem youtube scény, ale neztratil by se i jako tanečník. Letošní maraton odstartuje 10. listopadu.

VIDEO: Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal?

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií