Letošní rok dal Evě dost zabrat. Na jaře opustila partnera, se kterým má více než ročního syna Nathaniela. Aby zahnala smutné myšlenky, naplno se vrhla do práce. V seriálu Modrý kód hraje sestřičku, zkouší v muzikálech a kývla na nabídku být součástí show Tvoje tvář má známý hlas.

Ještě před zkouškami ale skončila v nemocnici s ledvinovou kolikou. Ale ani po propuštění se nešetřila a naplno se vrhla do tréninků Tváře. „Je to pro mě obrovská výzva a dám do toho všechno,“ netají se Burešová.

A to se jí opět vymstilo, protože před natáčením druhého kola, kde vystoupila jako Renée Zellweger, zkolabovala! „Těsně před jejím výstupem se jí udělalo tak zle, že musel být přivolán lékař,“ popsal zpěvaččin stav zdroj ze štábu. „Naštěstí s Evou nebylo nic vážného. Zkolabovala jen ze stresu a únavy. Po jedné kapačce, kterou dostala v zákulisí v šatně, byla zase v pořádku. Stačila k tomu hodina,“ dodal zdroj. 

Není divu, že se Eva ztrácí před očima. Propadlé tváře, vystouplé kosti… „Je pravda, že teď vážím hodně málo, řekla bych tak 45 kilo, ale dost to skáče podle toho, jak se najím a vyspím,“ přiznává herečka, která měří 160 cm, ale i tak má podváhu. Měla by se šetřit a myslet na svého syna.

VIDEO: Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií