Po světovém modelingu Andrea Verešová nikdy netoužila. Po sňatku s právníkem Danielem Volopichem v roce 2007 a porodu dvou dětí dává přednost rodinnému životu. Alespoň to tvrdí.

„Dokázala jsem si toho už dost. Byla jsem šťastná, že jsem se mohla usadit. Já jsem narozená ve znamení Raka a potřebuji zázemí,“ přiznala modelka. „Nemám čeho litovat. Obešla jsem New York, Paříž, Milán, pracovala jsem opravdu všude možně v zahraničí. Mohla jsem díky tomu stát na vlastních nohou a nebýt závislá na mužích. To je myslím fajn, mít pocit nezávislosti a nehledat si chlapa jen proto, aby mě živil,“ svěřila se Verešová pro slovenský Topstar.

Nějaké zkušenosti ze světového modelingu tedy má, ale ve skutečnosti se u špičkových světových návrhářů příliš neprosadila. A svým úspěšnějším kolegyním prý nezávidí, naopak. Myslí si o nich své. „Tak potichu je pozoruji. Je hodně topmodelek, které, když jsou na vrcholu... Jsou samozřejmě světlé výjimky jako Eva Herzigová nebo Tereza Maxová. Ale velmi mnoho z nich buď skončí na drogách, nebo bez rodinného zázemí a mám pocit, že jim už ujel vlak,“ nebere si servítky Andrea.

Navíc ve světě je velká konkurence, tak proč se tam cpát, když na domácí půdě je za obletovanou hvězdu. A to jí, jak se zdá, vyhovuje.

VIDEO: Františka Čížková se po 27 letech vrátila k návrhářství: Navrhuje kolekci pro Verešovou!

Video
Video se připravuje ...

Františka Čížková se po 27 letech vrátila k návrhářství: Navrhuje kolekci pro Verešovou! Blesk TV

Fotogalerie
82 fotografií