Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Andrejka (†15) sebevraždu vysílala živě po internetu: Po sexu se starším mužem měla 4 roky trauma

Autor: Jan Doležal - 
18. října 2018
12:03

Celé čtyři roky se Andrejka (†15) z Nymburska snažila vyrovnat s tím, že měla jako jedenáctiletá sex s Pavlem (30). Trauma bylo ale silnější než ona. Letos v srpnu spáchala sebevraždu. Pavel ve středu stanul před soudem.

Poznali se v roce 2014 při hraní internetové hry, začali si psát a pak se i scházeli. Nezůstalo ale jen u povídání či procházek. Dospělý chlap měl se školačkou sex. Pak románek skončil a dívenka si v sobě nesla trauma celé čtyři roky. Zmítaná psychickými problémy nevěděla, jak dál, a letos v srpnu se oběsila. Svoji sebevraždu přímo vysílala na internetu. Podle některých informací bylo její smrt možné sledovat na nejrozšířenější sociální síti.

Hlava v dlaních

Pavel seděl včera v síni okresního soudu vedle své advokátky s hlavou v dlaních a sevřenými rty. Jako by nevěřil, co vlastně provedl. „Rozuměli jsme si, byli jsme si blíž a blíž,“ řekl při výslechu. Nezapíral klasický ani orální sex, který měl se školačkou několikrát po sobě v autě. „Když jsme se poznali, myslel jsem si, že je jí určitě víc než patnáct let,“ řekl. Dívce bylo ale v té době pouhých jedenáct.

Když Andrejka začala mít vážné psychické problémy, jejich vztah už byl minulostí. Za pohlavní zneužívání hrozí muži osm let vězení. „Je mi moc líto, co se stalo. Rodičům jsem se chtěl omluvit až po soudu. Nechci, aby to vyznělo, že chci pro sebe nějaké body,“ dodal obžalovaný. Líčení bude pokračovat v listopadu výslechem soudních znalců z oboru psychologie, psychiatrie a sexuologie.

Jako hodný strýček

Zralý muž vzbudil v tehdy jedenáctileté dívce důvěru. Svěřovala se mu, že má problém se starší sestrou, že se cítí odstrčená a sama. Dokázal jí prý vždycky poradit. Zhruba po půl roce ale přišla na to, že to, co dělá, není správné a vztah s Pavlem ukončila.

Pokusy o sebevraždu

Andrejka začala mít vážné psychické problémy, které vyvrcholily loni v listopadu. Šla do města s tím, že si koupí nůž a podřeže si žíly. S tím, co chce udělat, se ale cestou svěřila spolužákovi, který zalarmoval třídní učitelku a celá záležitost se začala řešit. Problémy však narůstaly a s nimi přišly i další pokusy o sebevraždu. Pobyt na psychiatrii nepomohl. Andrejka čím dál častěji přemýšlela o tom, že si vezme život. Letos v srpnu zoufalý čin dokonala. Na zahradě u domu, kde bydlela, se oběsila.

Pořád před očima

K soudu přišli i rodiče dívky. „Nedokážu říct, co to pro nás znamená. Pořád ji máme před očima. Do smrti se s tím nevyrovnáme,“ řekl Blesku zoufalý otec Andrejky.

VIDEO: Dívka (15) z Nymburska vysílala sebevraždu živě po internetu

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání