Jitka Zelenková byla 14 let vokalistkou Karla Gotta (79) a z toho 11 let měla tajný poměr s tehdy ženatým Ladislavem Štaidlem. „Moje láska nebyla posvěcená žádným štěstím, naopak byla na úkor jeho ženy. Nejsem na to vůbec pyšná. Ale co jsem měla dělat, když jsem byla šíleně zamilovaná?" svěřila se v rozhovoru pro Magazín Dnes zpěvačka. I když Štaidl do ní nebyl tak šíleně zamilovaný, tak přesto s ní dlouhá léta udržoval milenecký poměr. 

„Neznám žádného chlapa, který by udržoval jedenáct let vztah se ženskou, kterou by neměl rád. To je vyloučené. Moje city byly ovšem silnější, navíc jsem se pořád bála, abych mu nenarušila rodinný klid. Přičemž on měl vedle mě a vedle své zákonité manželky ještě jiné ženy. Vedle něj jsem taky měla ještě jiný chlapy, ale vždycky to byl jenom takový truc provázený výčitkami. Tyhle trucpodniky žádné ženě nedoporučuji, vždycky to hodně bolí," říká Jitka.

Zelenková se netají tím, že od mládí byla rebel a bohém se vším všudy. „Poznala jsem mraky hezkých kluků a mužů, užila jsem si to na plné pecky a vůbec toho nelituju. Skutečných lásek jsem ale měla za celý život jenom pět," tvrdí zpěvačka, která je už několik let sama. „Sama se už lásky bojím. Mám strach z té šílené zamilovanosti, já totiž všemu hrozně propadnu. Bojím se, aby mě pak nepotkalo to hrozné zklamání. Tentokrát by mě už asi zabilo."

VIDEO: Jitka Zelenková: 14 let s Gottem po hotelech! Pozorovala jsem ho...

Video
Video se připravuje ...

Jitka Zelenková: 14 let s Gottem po hotelech! Pozorovala jsem ho... Kateřina Štichová, Petr Soukup

Fotogalerie
16 fotografií