Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zamilovaný mladík za dívkou letěl 6300 kilometrů: Když ho odmítla, ubodal ji a rozřezal

Kristinu ubodal a rozřezal zhrzený nápadník.
Kristinu ubodal a rozřezal zhrzený nápadník.  (Autor: VKontakte)
Autor: chal - 
22. října 2018
19:20

Frustrovaný mladík z Ruska zabil dívku, o kterou se neúspěšně ucházel. Její naporcované tělo vyhodil do popelnice a do kanálu. Policistům se přiznal po výslechu na detektoru lži. Nyní stojí před soudem.

Šestnáctiletý Kirill Volskij z Chabarovsku se na internetovém fóru zamiloval do Kristiny Chamrajevové z Moskvy. Zamilovaný mladík za dívkou do hlavního města vzdáleného 6300 kilometrů přijel, pronajal si byt a začal se s ní vídat.

Láska to byla ovšem jednostranná. Když Kirill řekl Kristině, že si ji vezme a budou spolu mít děti, odmítla ho. Zamilovaný chlapec selhání neunesl. Kristinu ubodal a tělo naporcoval. Nyní stojí před soudem.

Kristinu rodiče pohřešovali dva měsíce. Naposledy ji viděli 26. srpna, pak beze stopy zmizela. Vyšetřovatelé od Kristininých kamarádek věděli, že se před zmizením stýkala s Kirillem, který za ní přijel až z Chabarovsku. Mladíkovi několikrát telefonovali, a on jim pokaždé řekl, že o osudu dívky nic neví.

Pak přestal telefon brát, a tak se za ním detektivové vydali s detektorem lži, aby ho vyslechli osobně. Při výslechu se mladík přiznal, že Kristinu ubodal nožem, její tělo naporcoval a v pytlích na odpadky ho vyhodil do popelnice.

Kirillova matka Olga o synově cestě za dívkou nevěděla. Napovídal jí, že jede za kamarádem a bude s ním nějakou dobu bydlet u jeho babičky. Místo toho utratil našetřené peníze za letenku do Moskvy a za pronájem bytu, kde nakonec k tragédii došlo. Kristině prý zase lhal, že přijel do Moskvy s matkou na svatbu rodinného přítele.

Začali se tedy vídat, ale Kirillovi vadilo, že nemá Kristinu jen pro sebe. Řekl jí, že až absolvuje povinnou vojenskou službu, vezme si ji a budou spolu mít děti. Tento plán se však děvčeti nelíbil a odmítla ho. Kirill zareagoval neuvěřitelně brutálně.

Popadl nůž a Kristinu ubodal. Pak její tělo rozřezal a ostatky v pytlích na odpadky buď vyhodil do popelnice, nebo je hodil do kanálu. Dosud se nenašla jediná část dívčina těla.

5nastolevceskych ( 22. října 2018 20:01 )

Jo v Rusku se dějí věci...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání