Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kalendář Blesku: Jak v roce 2019 vycházejí svátky a jak si plánovat volno?

Autor: Blesk.cz - 
19. listopadu 2018
09:04

Není čas ztrácet čas… Už nyní je dobré rozplánovat si dovolenou na příští rok! První leden vychází na úterý, pak si hodně dlouho na další volno počkáme. A to až do 19. dubna, na který v roce 2019 připadne v Česku poměrně nový svátek Velký pátek.

Těšit se na volné dny mohou školáci, kterým čekání do Velikonoc zpříjemní týden jarních prázdnin, které se budou v turnusech točit po okresech a týdnech od 4. února až do 17. března.

Pro ty, kteří ze školních lavic už vyrostli, tu má Blesk k ukrácení času i pro skvělý přehled, co nás čeká a nemine, tradičně oblíbený nástěnný trhací KALENDÁŘ.

Co v něm najdete letos?

Kromě přehledného a praktického kalendáře na každý týden jsme do něj letos zařadili skvělé recepty naší Míši na zavařování po celý rok. Nechybí recepty na nakládání, výrobu marmelád i pikantních slaných čalamád či čatní. JUDr. Zuzana Martínková pro vás připravila recepty na bylinkové směsi a sirupy.

A co by to bylo za kalendář, kdyby z něj nepromlouvaly také hvězdy. Renomovaný astrolog Milan Gelnar vypracoval horoskop pro všechna znamení pro rok 2019. Co vás čeká v oblasti zdraví, vztahů, jak se vám bude dařit v práci a jaká bude vaše finanční situace? Odpovědi najdete v Kalendáři Blesku na rok 2019.

Jak objednat Kalendář Blesku na rok 2019?

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: RECEPTY19 mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ. Příklad: RECEPTY19 Jan Novak Prubezna 123 Olomouc 77900

Cena každé SMS je 30 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s.

mrazkova@tiscali.cz ( 29. listopadu 2018 18:44 )

Ani se mi nechce věřit, že už zase začne nový rok.. to je šílené, jak to utíká. Zrovna včera jsem si četla svůj horoskop na rok 2019 - https://www.astrohoroskop.cz/horoskop-2019 - a vypadá to že se mi bude celkem dařit, tak snad to tak opravdu bude

Zobrazit celou diskusi