Prazvláštní vánoční výstava šokovala návštěvníky obchodního centra Tynwald Mills ve městě Ballig na britském ostrově Man. Někdo ze zaměstnanců totiž naaranžoval polární medvědy tak, že to vypadalo, jakoby spolu souložili v poloze "na koníčka". A aby toho nebylo málo, tak naproti výstavce byl umístěn další méďa, který na souložící páreček se zvědavým výrazem civěl.

"Docela mě to pobavilo, ale zároveň i znepokojilo," popsal jeden z návštěvníků, přičemž narážel na fakt, že obchodní centrum se jinak prezentuje jako "rodinné" a lidé sem samozřejmě chodí i s malými dětmi. "Vypadalo to, jakoby spolu souložili, o tom není pochyb," popsal další očitý svědek.

Na adresu obchodního centra se ale nesnesla žádná velká vlna kritiky, lidé to spíše označili za "nevinný žertík" a zavtipkovali, že i polární méďové si "na chvilku můžou zahrát na maminku a tatínka". "Je to ta nejlepší vánoční výstava, jakou jsem kdy viděl. Úplně to vypadá, jakoby to dělali na koníčka," pochválil jeden z mnoha pobavených lidí. 

Obchodní centrum se již za výstavu omluvilo a nechalo ji předělat. "Chtěli bychom poděkovat našim zákazníkům, že se tak vžili do vánoční nálady s našimi polárními medvědy a můžeme vás ujistit, že už jsme výstavu trochu poupravili. Omlouváme se všem, kterých se to dotklo," uvedli v prohlášení.

Fotogalerie
60 fotografií