Podle informací ze zahraničních médií se blondýnka, která už fušovala do zpěvu, modelingu i herectví, již před několika týdny rozešla se snoubencem Chrisem Zylkou (33). „Vztah postupoval velmi rychle a ona si uvědomila, že to pro ni nebylo to pravé,“ tvrdí zdroj magazínu People.

Přitom ještě letos v lednu to mezi Paris a hercem známým například z filmu Amazing Spider‑Man vypadalo na idylku bez mráčků, když se v horách v americkém Aspenu zasnoubili. „Jsem nadšená, že jsem zasnoubená s láskou mého života a nejlepším přítelem. Nikdy jsem nebyla tak šťastná,“ rozplývala se tehdy Hilton a ještě v květnu všem pyšně ukazovala svůj prsten s obřím diamantem za dva miliony dolarů, tedy v přepočtu za 42 milionů korun.

Termín svatby si údajně páreček zvolil na podzim, jenže z toho nakonec sešlo. Sama dědička jmění Hiltonů se k údajnému rozchodu zatím veřejně nijak nevyjádřila, na svých sociálních sítích však fanouškům sděluje jen moudra typu „všechno se děje z nějakého důvodu".

Možná že nemá čas ani si nad krachem vztahu zabrečet, jelikož je teď v Dubaji, kde propaguje svůj nový parfém. Právě velké množství práce mělo údajně stát za rozchodem se Zylkou, kterému Paris přeje jen to nejlepší. „Doufá, že zůstanou přáteli,“ dodal zdroj magazínu.

Hvězdička řady reality show tedy zatím stále zůstává na ocet. Její mladší sestra Nicky Hilton(35) už je přitom pod čepcem už tři roky. Za muže si přitom vzala finančníka Jamese Rothschilda (33) z další prominentní rodiny, jejíž majetek je odhadován na 46 bilionů korun. Ta si uměla vybrat!

VIDEO: Loni se s mladším přítelem Radkem rozešla i Lucie Bílá. Ovšem teď už jsou zase spolu...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o rozchodu s partnerem: Musíte odejít dřív, než si ublížíte! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií