Jindy půvabná australská herečka Nicole Kidman nově natočila film Destroyer, který by měl do kin vstoupit příští rok. Kidman v něm ztvárňuje ústřední postavu, zahořklou losangeleskou vyšetřovatelku Erin Bellovou. Ta sice již pověsila své řemeslo na hřebíček, bude se však muset ještě jednou setkat s lidmi ze své minulosti, aby dokončila dávný úkol – jako mladá se totiž pokusila infiltrovat do zločinného gangu. Tehdy se jí to nepodařilo a její život se rozpadl na kousíčky, ale nyní se jí naskytne možnost se pomstít… a ona ji využije. Mělo by jít o mysteriózní drama na styl populární série z produkce HBO Temný případ (True Detective), a Kidman v něm bude stát po boku sympatického „Winter Soldiera“ Sebastiana Stana (36).

Nicole Kidman v této roli měla podle režisérky celého filmu, Karyn Kusamy (50), vypadat jako běžná žena středního věku, ne jako hollywoodská hvězda vylepšená botoxem a plastickými operacemi. Její zkušenosti musely být vidět na první pohled. „Spáleniny od slunce, spánková deprivace, stres a vztek, to všechno se odráží na jejím těle,“ vysvětlovala Kusama v rozhovoru pro Vanity Fair. Postavu Bellové popsala jako tragickou a heroickou ženu, jejíž „ošklivost, malost a zahořklost vyplouvají na povrch v jejím vzhledu.“ Kidman proto odepřela make-up, na hlavu jí narazila neslušivou prošedivělou paruku, a dala jí příležitost ukázat, že umí hrát a ne jen zdobit stříbrná plátna.

Drsné ženské postavy jsou pro Kusamovou jakýmsi trademarkem, byla to ona, kdo obsadil Charlize Theron (43) do role tajné agentky v akčním aci-fi filmu Aeon Flux, nebo udělal z Megan Fox (32) démonickou Jennifer v hororové komedii Bacha, kouše!. Kusama se podle všeho nebojí jít na dřeň a cizí jí nejsou ani násilné scény, takže se je rozhodně na co těšit. Ostatně pro Kidman by to mohla být další příležitost aspirovat svým výkonem na další cenu. Rok 2018 zahájila Zlatým glóbem pro nejlepší herečku za roli v seriálu Sedmilhářky, rok 2019 by mohl stejně příjemně začít (dalším) Oscarem…

Fotogalerie
41 fotografií