Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Masakr na večírku: Muž zastřelil šest příbuzných včetně malých dcer, pak i sebe

Autor: ČTK, kal - 
1. ledna 2019
12:20

Muž v Thajsku po novoročním večírku zastřelil šest členů své rodiny a následně obrátil zbraň i proti sobě. O incidentu informovala agentura Reuters s odvoláním na místní policii. Oběťmi střelby se staly šestiletá a devítiletá dcera útočníka a rovněž dva muži a dvě ženy ve věku 47 až 71 let. Všichni byli příbuznými manželky 41letého pachatele, ta útok přežila.

„Muž odešel na večírek s přáteli a poté se vrátil domů, kde byla rodina jeho ženy. Začali se hádat a on následně použil zbraň a zastřelil je,“ popsal policejní velitel z provincie Čchumpchon.

„Podle svědků muž příliš nepil, domníváme se, že za jeho zuřivostí byly starší problémy s rodinou jeho ženy,“ dodal. Podle policie měl Thajec záznam v trestním rejstříku v souvislosti s drogovým deliktem a byl již v minulosti ve vězení, nicméně nikoli kvůli násilí vůči rodině.

Jak poznamenala agentura Reuters, Thajsko má podle statistik vysoké množství úmrtí spojených s použitím zbraní, ovšem podobné střelby s větším počtem obětí nejsou v zemi časté.

y1xcvbnm ( 1. ledna 2019 16:37 )

nevypadají jako mrtví

Zobrazit celou diskusi