Mnohým hvězdám stačilo na Instagramu sdílet pouze ohňostroj, jiné ukázaly pěkné, pózované snímky, někteří však neváhali poodhalit své soukromí. Povedenými Instastories se pochlubila například modelka a Miss 2009 Aneta Vignerová (31), která strávila Silvestr s přáteli, a ve videích se všichni kryjí kapucemi.

Neméně rozvernou oslavu absolvovala například modelka Hana Mašlíková (36), která klidně inhalovala hélium, aby mohla ve videích mluvit fistulkou, zpěvačka Olga Lounová (37), která na fotkách pózuje hned s několika lahvemi alkoholu, nebo herečky Mariana Prachařová (24) a Tereza Voříšková (29), co zapařila na pořádné párty.

Moderátorka Eva Decastelo (40), která se na sociálních sítích neostýchá sdílet nejeden lechtivý snímek, si užila nový rok s rodinou, podobně jako třeba ze StarDance známý tanečník Michal Dědík (35) či mladá zpěvačka Ewa Farna (25). Ta pro své příznivce natočila dokonce krátká videa, ve kterých jim přeje jen to nejlepší – a to jak v polštině, tak i v češtině, aby potěšila fanoušky z obou zemí, ve kterých je díky svému hlasu a svým písničkám tak populární.

Zpěvačka Dara Rolins (46) oslavila příchod roku 2019 na plážích Pererenan na Bali společně s dcerou a přáteli, herec David Gránský (26) zase s kolegy ze seriálu Modrý kód. Po boku Sabiny Laurinové (46) nahrál pro všechny své příznivce velice roztomilé přání k novému roku. S partnery si „vystačili“ třeba moderátor Jan Musil (51), modelka Nikol Švatnerová (26), zpěvačka Ivana Korolová (30) nebo herečka Jenovéfa Boková (26), která však nový rok přivítala hezky v teple a u moře.

Nejklidnější Silvestr nakonec prožil všeumělec Michal Kavalčík (43) alias Ruda z Ostravy. Ten se totiž před několika měsíci stal otcem malého synka a rodičovské povinnosti mu podle všeho dávají dost zabrat. Krátce po půlnoci se podělil s celým světem o momentku z postele s výmluvným komentářem „…když rodiče miminka slaví“. Jak on, tak jeho partnerka na ní vyčerpaně usínají.

Ostatně mrkněte se do naší galerie, jak si hvězdy českého šoubyznysu užily Silvestr...

Fotogalerie
58 fotografií