Macaulay Culkin se sice už hereckému povolání v současné době nevěnuje, stále je však aktivně činný v šoubyznysu. Natáčí svou show Bunny Ears, provozuje internetový magazín – a právě na těchto webových stránkách vybídl své fanoušky, aby mu vybrali prostřední jméno. „Mé prostřední jméno je hloupé. Larry? Orange? Upřímně, nemůžu si na něj ani vzpomenout. Proto jsem vás všechny požádal, abyste mi navrhli nějaké lepší možnosti,“ napsala někdejší dětská hvězda na internetu.

Na stránkách pak probíhalo hlasování, které bylo ukončeno na Štědrý den, aby jeho nové prostřední jméno bylo zároveň i jeho vánočním dárkem. Ukázalo se však, že příznivci téhle americké hvězdy pocházející z New Yorku mají rozhodně škodolibý smysl pro humor. Do užšího výběru se dostalo pět nejoblíbenějších jmen, bylo mu navrhováno například Shark Week nebo Kieran (což je mimochodem křestní jméno jeho mladšího bratra), nakonec však vyhrálo prostřední jméno – podržte se – Macaulay Culkin.

„Veselé Vánoce vám všem! Moje nové prostřední jméno bylo vybráno. Hlasovali jste a vítěz je jasný,“ napsal Culkin pětadvacátého prosince na Twitter. „V roce 2019 bude mým novým úředním jménem Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Je to pěkně zvučné, tedy pokud máte rádi mé jméno.“ Ankety se účastnilo dobrých 106 266 lidí a jeho nové jméno nakonec zvolilo téměř 61 tisíc hlasů. Umělce nyní čeká cesta na matriku a žádost o změnu jména. A přestože je tenhle herec a začínající režisér již několik let čistý a své drogové období má již za sebou, je dost možné, že jej budou přece jenom úředníci považovat za sjetého.

Jeho skutečné prostřední jméno je mimochodem Carson, to však podle mladého umělce znělo příliš irsky.

Fotogalerie
27 fotografií