„Kayne chce další děti. Úplně mě tím obtěžuje. Chtěl by jich tak sedm,“ uvedla nedávno Kim ve své reality show Keeping Up With The Kardashians. A vypadá to, že to myslí skutečně vážně. Podle zdroje blízkého hvězdnému páru je totiž Kim už počtvrté v očekávání! Tedy, Kim dítě nosit nebude. To jí odnosí stejná náhradní matka, která už na svět přivedla jejich nejmladší dceru Chicago.

Podle deníku The Sun totiž měli k dispozici ještě jedno oplodněné embryo, které teď využili, a podle všeho budou mít chlapečka! A narodit by se měl v květnu. Kim byla při svém posledním těhotenství kritizována, že nebude rodit sama. Mnoho fanoušků totiž nevěřilo jejím údajným zdravotním problémům při předchozích dvou porodech. Mají pocit, že si prostě nechce zkazit postavu.

„Je to úplně převratné, nemuset každých několik hodin kojit. Můžu tak svůj čas věnovat svým starším dětem a pomoci jim zvyknout si na nové miminko,“ pochvalovala si Kim proces náhradního mateřství v show Live With Kelly and Ryan. Nebude trvat dlouho, a celý svět se bude opět vsázet, jaké šílené jméno chlapečkovi vyberou.

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Fotogalerie
65 fotografií