Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nenechám tě v tom! Věrný pejsek odmítal opustit na Štědrý den svého zraněného páníčka

Fotografie
Nenechám tě v tom, haf! Věrný pejsek odmítal opustit na Štědrý den svého zraněného páníčka.  (Autor: internal)
Autor: shp - 
3. ledna 2019
13:53

Pejsci jsou někdy lepší přátelé než lidi. Jeden takový věrný hafánek se málem ustrachoval k smrti, když jeho páníček zkolaboval v brazilském Sao Paulu. Když se o něj starali zdravotníci, úpěnlivě štěkal a odmítal ho opustit.

Vystrašeného pejska museli konejšit kolemjdoucí. Zvíře štěkalo a kňučelo, zatímco se koukalo, jak jeho páníčka přímo na Štědrý den umisťují na nosítka.

Pak se jim ale vytrhlo ze sevření a přiběhlo za svým majitelem. Pejsek mu dával tlapky na hruď a doufal, že se postaví na nohy. To se však nestalo, muž byl naložen do sanitky.

Šel jsem domů ke své sestře na oběd, když jsem před ním viděl ambulanci. Spatřil jsem muže, který upadl a jeho pes nechtěl, aby mu záchranáři pomohli. Chtěl ho ochránit,“ popsal událost muž, který ji natočil.

dragomira ( 3. ledna 2019 15:59 )

Pejsek je jediný tvor který miluje svého panička víc než sebe! Je to čistá duše plná upřímné lásky a oddanosti a každý kdo úmyslně ublíží pejskům si zaslouží to nejtvrdší potrestání a karma mu to vrátí. Jen některý člověk dokáže být odporná krysa sadisticka co si libuje v týrání zvířat a ty dostihne krutá smrt, bolest a utrpení! Pejsek je dar od Boha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání