Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Pumpa smrti« u Nelahozevsi je znovu otevřena! Díra po kulce připomíná tragédii

Autor: ital - 
3. ledna 2019
22:09

Obyvatelé v okolí Nelahozevsi na Mělnicku mají stále strach. Ve čtvrtek uplynul přesně měsíc ode dne, kdy neznámí vrazi zastřelili čerpadlářku Janu. Někteří z místních se domnívají, že stopy po pachatelích vedou do Kralup nad Vltavou.

Pachatelé, kteří před měsícem chladnokrevně zastřelili ženu, jež pracovala na čerpací stanici u Nelahozevsi, se stále pohybují na svobodě. Navíc jsou ozbrojení a nebezpeční. Policisté doposud netuší, zda se jedná o dva muže nebo smíšenou dvojici.

Provoz benzínové pumpy se již obnovil, ale má omezenou pracovní dobu do 11 hodin do večera. Na místě nešťastné tragédie se nadále nachází několik svíček jako vzpomínka na všemi oblíbenou Janu. Obsluha stanice se má stále na pozoru. „Dneska se to může za bílého dne stát kdekoliv. Já si to vůbec nepřipouštím, protože to bychom nemohli dělat nic,“ řekla TV Nova zaměstnankyně na čerpací stanici.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Útok lupičů připomíná dodnes rozbitá klika a otvor ve dveřích, pravděpodobně od kulky. Po vrazích však jako kdyby se slehla zem. Podle sdělení některých obyvatel by mohli pachatelé pocházet z nedalekých Kralup nad Vltavou, mohlo dokonce jít o někoho, koho zavražděná čerpadlářka znala.

Policie již zadržela několik lidí odpovídajících popisu. Zatím však nešlo o hledané pachatele. „Středočeští kriminalisté intenzivně prověřují okolnosti tohoto případu a věnují mu zvýšenou pozornost,“ dodal policejní mluvčí Středočeského kraje Zdeněk Chalupa.

Agent_007 ( 4. ledna 2019 02:18 )

Nebo v USA.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání