Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chlapec (†11) zemřel poté, co si přivoněl k rybě. „Miluji tě,“ řekl naposledy otci

Autor: ital - 
6. ledna 2019
20:01

Jedenáctiletý Camron Jean-Pierre zemřel poté, co si přivoněl k tresce, kterou na Nový rok připravovala jeho babička. Měl totiž na ryby alergii. Ani po převozu do nemocnice mu nedokázali lékaři pomoci. Jeho poslední slova patřila otci. „Miluji tě, tati,“ řekl nebohý Camron.

Na Nový rok navštívili Camron Jean-Pierre (†11) a jeho otec Steven babičku v jejím domě v newyorské čtvrti Brooklyn, která právě připravovala tresku na večeři. Camron měl alergii na ryby a jakmile ucítil zápach v kuchyni, zkolaboval. Steven mu podal jeho obvyklé léky, ale ty vůbec nezabraly.

Chlapce museli dopravit do brooklynské nemocnice. Ani tam svůj zápas o život Camron nezvládl. Celou dobu usilovně bojoval, aby mohl vůbec dýchat. Nakonec se mu podařilo dát otci ještě poslední dva polibky a říci: „Miluji tě, tati.“

„Můj syn byl ten nejlepší. Všechny okolo sebe dokázal učinit šťastnými. Mě uměl učinit šťastným. Byl to můj princ, moje všechno,“ pověděl zdrcený Steven. Věděli, že má alergii na ryby, ale nikdy nezažili, že by jeho reakce byla tak závažná.

Doktorka Janette Nesheiwat řekla, že alergické reakce na zápach nebývají běžné, ale stávají se. „Zápach, odér, parfémy, vůně, všechno je možné a může se to stát. Výpary, které vdechnete, jsou chemikálie a jsou toxické pro plíce. Mnoho lidí má alergie o nichž ani nevědí. Proto je důležité, abyste pravidelně navštěvovali svého lékaře,“ oznámila Nesheiwat.

kardinal25 ( 15. července 2021 01:10 )

*** ty museli bejt sjety jak snehulaci na snehu, babicka nejspis varila vedle ty tresky i pervitin a ten malej musel sporadat puiku ty zas ra n y ryby jinak prece po cuchnuti by nemohl bejt tuhej ledaze by ho naladovali tim pervitinem

bombarder1 ( 7. ledna 2019 09:12 )

Bulvárna blbosť. Ako alergik každý vie, že alergická reakcia nastane pri styku s alergénom. Ak mal alergiu na ryby musel tú rybu zjesť a nie cítiť. Ak je niekto alergický na arašidy, takaróma arašidov nespustí alergiu. Musia ich jesť.

HledacPravdy ( 7. ledna 2019 07:35 )

Jinak alergií mám dost a to silných, ale ne tak, aby mě zabilo, když ucítím např. peří. Akorát se rozkýchám. Ale kdybych byl takhle v háji, tak bych se sám neuživil a radši bych chtěl umřít.

HledacPravdy ( 7. ledna 2019 07:33 )

Kdyby to bylo tak vážný, že by mě hrozila smrt, když ucítím rybu, tak si myslím, že by bylo lepší pro společnost i pro mě, abych umřel. Samozřejmě pud sebezáchovy našeptáva zachovat život za každou cenu, ale pro mě to není to jediné, čím se řídit. Takže ano, radši bych umřel.

Taurus70 ( 7. ledna 2019 06:52 )

Boze to je hovadina😰😰😰

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání