Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chcete letos víc vzrušení? Zkuste femdom nebo teledildoniku. Tohle jsou nové sexuální praktiky!

  • 5. ledna 2019 | 06:00

    Erotické trendy podléhají době stejně tak jako jakékoli jiné odvětví. V novém roce budou nejvyhledávanějšími hračkami inteligentní erotické pomůcky. Přinášejí větší komfort, flexibilitu a realističtější prožitky. Čím dál častěji se setkáváme například s důmyslně navrženými vibrátory, které stimulují hned několik erotogenních zón naráz a jejichž design je rok od roku originálnější.

    Mezi termíny, které budou pravděpodobně docela často skloňovány, se objeví i pro mnohé nová slovíčka. Co se pod nimi skrývá a co tedy přesně bude kralovat erotice nového roku?

  • Nové funkce vibrátorů


    Autor: iStock

    Vibrátory jsou jednou z nejpopulárnějších erotických pomůcek. Už v dnešní době mají nespočet funkcí, které pomáhají k dosažení orgasmu přímo kosmickou rychlostí. Vypadá to ale, že nový rok nás překvapí dalšími novinkami. Objeví se vibrátory, které budou nejen vibrovat v mnoha různých intenzitách, ale také pulzovat a rotovat, aby se najednou mohlo stimulovat pokud možno co nejvíce erotogenních zón. Přijdou dokonce i vyhřívané vibrátory!

  • Teledildonika


    Autor: iStock

    „Nové pomůcky přinesou do sebeuspokojování ještě více realismu a nových dimenzí prožitků, partneři se pak mohou díky moderním technologiím těšit například na více možností sexuálních hrátek na dálku,“ říká Adam Durčák ze sexshopu Ruzovyslon.cz. Teledildonikou jsou nazývány právě sexuální hrátky, které můžete s partnerem provozovat díky pomůckám řízeným bluetooth nebo wi-fi. Tím pádem každý můžete být na jiné straně zeměkoule, a přesto si spolu můžete užít pěkně vzrušující chvilky.

    Podívejte se na video o pomůckách stimulujících klitoris:

    Video se připravuje ...
    Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

  • Umělí partneři


    Autor: iStock

    Co se umělých panen týče, tady je technický pokrok také neskutečně daleko. Toto odvětví zažívá neuvěřitelný boom a vypadá to, že realistické panny budou i v novém roce velkým hitem. Můžete si dokonce nechat vyrobit na míru svého partnera nebo partnerku i se všemi drobnými nedostatky. Je až děsivé, jak vypadají realisticky.

    Podívejte se na video, kde redaktorka zkoušela sex s umělým mužem:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Femdom


    Autor: iStock

    Od chvíle, kdy si čtenářky a čtenáře celého světa podmanila trilogie Padesát odstínů šedi – a po jejím zfilmování – se do povědomí dostaly BDSM praktiky. V sexshopech tak zaznamenali i velký zájem o tuto disciplínu. V novém roce tomu nebude jinak, ale nejpopulárnější v této oblasti budou pomůcky pro ženskou dominanci, tedy femdom.

  • Sexuální wellness


    Autor: iStock

    Již zmíněný román o Christianu Greyovi a Anastázii má ještě další rozměr. Díky němu se o sexu lidé baví otevřeněji a sexualita začala být považována za důležitou součást zdravého životního stylu. „Na tento koncept naváže i příští rok, kdy můžeme čekat, že budou pojmy jako erotika a pornografie zastíněny spíše pojmy sexuální wellness a partnerská harmonie,“ uzavírá Adam Durčák z Růžového slona.

     

Diskuse ke článku
.