Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Dvojnice“ Angeliny Jolie stále šokuje svými fotkami. „Zlomila jsem si krk,“ napsala pod jednu z nich

Autor: ital - 
9. ledna 2019
05:15

Íránka Sahar Tabar (20), jíž všichni připodobňují k hollywoodské herečce Angelině Jolie, proslula svými nepřehlédnutelnými fotografiemi, které umísťuje na sociálních sítích. Většinou jimi své fanoušky šokuje tím, jak na nich vypadá. Jednu z nich, na níž leží na nemocničním lůžku, otitulkovala: „Mám zlomený krk!“

Dvacetiletá hvězda Instagramu Sahar Tabar šokuje své fanoušky na internetu bizarními fotografiemi svého zevnějšku. U nedávného digitálně upraveného snímku, kde leží na nemocničním lůžku zabalená do pokrývky a napojená na kapačky, uvedla titulek: „Zlomila jsem si krk!“ Tuto fotku uveřejnila na Štědrý den. Později šokovala znovu obrázkem, na kterém vykukuje zpoza sloupu, přičemž jej objímá velmi hubenými končetinami.

Íránskou hvězdu všichni připodobňují k Angelině Jolie kvůli jejím ostrým lícním kostem, nosu a propadlým tvářím, které jsou vidět na jejích selfíčkách. Jakmile se proslavila, začaly se objevovat zvěsti o tom, že podstoupila 50 plastických operací a shodila 40 kilo, aby svým vzhledem co nejvíce napodobila svůj idol.

Rovněž sklidila četnou kritiku. Mnozí lidé tuto mladou dámu přirovnávají k postavě z filmu Tima Burtona Mrtvá nevěsta. Jiní zase přemítají, zda je její vzhled skutečný, nebo je to pouze výsledek digitálních úprav. Poté, co na internetu způsobila zmatek, přiznala Sahar, že skutečně absolvovala mnoho plastických operací. Popírá však, že by někdy chtěla vypadat jako Angelina Jolie.

Pro ruský web Sputnik News sdělila, že podstoupila plastiku nosu, liposukci a vyplnění rtů. Její strašidelný zjev je prý však dílem make-upu a photoshopu. „Je to photoshop a make-up. Pokaždé, když dávám obrázek na stránky, udělám svůj obličej víc legrační. Je to můj způsob sebevyjádření a druh umění,“ oznámila.

„Moji fanoušci vědí, že to není můj skutečný obličej. Nemám zájem vypadat jako Angelina ani jako Mrtvá nevěsta. Chápu, že jim jsem trochu podobná, ale já jsem svou vlastní múzou. Nechci se nikomu podobat, to není můj cíl,“ tvrdí nadále. 

tryskomys ( 10. května 2020 07:06 )

Odporné,kam ,až zajde honička o dokonalost,hnus.

havran2 ( 9. ledna 2019 10:57 )

! ! !

papopp ( 9. ledna 2019 10:42 )

Dvojicka Angeliny ???? no ja si myslim ze skor druzka maskota EDDIEHO - skupiny Iron Maiden. Len teraz neviem ci toho maskota neurazam.

gabreta ( 9. ledna 2019 10:06 )

Není to náhodou Halina po dietě??

prasatkopepicek ( 9. ledna 2019 09:10 )

Dobre by zapadla do Buresovy vlady. K dortikove babicce Shillerove a dojicce krav Malacove by se hodila.

Zobrazit celou diskusi