Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šperky v podobě vagin a penisů. Umělkyně vám je vyrobí na zakázku!

10. ledna 2019 | 06:00

Pravděpodobně si dovedete představit, že na krku budete nosit medailonek s podobiznou svého milovaného, ovšem německá umělkyně vzala tuto tradici z trochu jiné strany. Zamilovaným párům tak vytváří zcela realistické podobizny pohlaví, řitních otvorů nebo poprsí.

Musch Musch, tak se nazývá německá šperkařská firma, za kterou stojí designérka Nancy Wagner a její přítel Carl-Friedrich von Dechend. V roce 2015 objevili díru na německém trhu a rozhodli se na zakázku tvořit různá vypodobení erotických částí těl. Jejich společnost vzkvétá a Nancy prošlo rukama již nespočet fotek odhalených penisů, vagin, poprsí a řitních otvorů. Všechny tyto tělesné útvary realisticky ztvárňuje do podob miniatur zavěšovaných na náhrdelníky nebo používaných jako  brože, náušnice, přívěsky na klíče či prsteny.

Na zakázku si můžete nechat vyrobit hned několik různých modifikací. Vybíráte si tvar a design medailonku, oblíbená erotická část těla pak může být buď v realistických barvách, nebo celá zlatá či stříbrná. Ceny těchto zcela nevšedních šperků pro odvážné začínají na dvaceti eurech za kus. Carl-Friedrich je s tím, že jeho přítelkyni projde rukama tolik cizích penisů, úplně v pohodě. Je si jistý, že jeho je ten nejlepší a ten jediný, po kterém jeho přítelkyně touží.

Prohlédněte si galerii: