V závěru roku podstoupil hudebník a bývalý kytarista slavné finské metalové kapely Stratovarius Timo Tolkki naplánovaný zákrok u specialisty, který se mu pokusil pomoct od jeho problémů s ušima. Jednu dobu to totiž vypadalo, že ohluchne!

Operace se však zdařila a Timo i jeho manželka Dominika Gottová zažili pravý a nefalšovaný vánoční zázrak. „Můj sluch se vrátil do normálu. Děkuji za vaši podporu,“ napsal na přelomu roku na sociální síti Tolkki. „Jsem šťastná, že to dopadlo dobře a že Timo zase slyší jako dříve. Pod stromečkem jsme nemohli oba spolu s jeho rodinou rozbalit lepší dárek,“ svěřila se deníku Aha! nejstarší dcera Karla Gotta.

Se sluchem měl její muž problémy už od loňského jara. Ihned sice vyhledal specialistu, u kterého se začal léčit, jeho prognózy ale nevypadaly nejlépe. V létě například napsal na sociální síti stručné sdělení: „Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce!“

Manželův stav Dominiku pořádně vystresoval a bála se, aby kvůli tomu u Tima opět naplno nepropukly maniodeprese, se kterými se již několik let potýká, a kvůli kterým jednu dobu dokonce uvažoval o sebevraždě. I sama Dominika ostatně už několik měsíců prostřednictvím medikamentů klidní svůj rozháraný psychický stav.

Není divu, za poslední čtyři roky toho na ni prý bylo moc. Nemoc manžela i otce, roční útěk od Tima do Česka, následný návrat do Finska, neustálé dohady s tátou a jeho ženou Ivanou… To by pořádně zamávalo snad s každým. Ještě že nakonec všechno dobře dopadlo!

VIDEO: Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
45 fotografií