Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

14krát trestaný recidivista zmlátil řidiče do bezvědomí: Nelíbilo se mu jeho parkování

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
14. ledna 2019
19:58

Tragicky dopadl muž (26) z Napajedel, který přijel ve čtvrtek do Zlína za partou kamarádů. Jak ve městě zaparkoval, se nelíbilo stejně starému recidivistovi, který ho kvůli tomu nakonec surově napadl.

Řidič zastavil u chodníku podél pravého okraje silnice a zapnul výstražná světla. Schůzka totiž měla trvat jen pár minut. Jak však zaparkoval, rozčílilo opilého recidivistu. Řidiče pokáral a řekl mu, ať přeparkuje, nebo zavolá policisty.

Muž ani jeho kamarádi mu však nevěnovali pozornost. „To zřejmě čtrnáctkrát trestaného recidivistu rozlítilo a řidiče udeřil do tváře. Ten upadl na záda, kde ho agresor znovu několikrát udeřil a kopl,“ řekla webu iDnes.cz policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Muž ležící na zemi už se nebránil a jeho kamarádi zavolali záchranáře i policii. Útočník z místa odešel,“ dodala. Útok byl tak silný, že napadený upadl do bezvědomí, ze kterého se probral až v sanitce. Policie agresora vzápětí zadržela a převezla do cely.

Test na alkohol odhalil, že byl opilý. Ukázal u útočníka hodnotu vyšší než jedno promile. Muž byl obviněn z výtržnictví a z pokusu o těžké ublížení na zdraví. Soud ho poté poslal do vazby. Za napadení řidiče nyní hrozí recidivistovi tři až deset let vězení.

iFender ( 2. ledna 2020 16:46 )

cocumysvole ma Recht.Dnesni vezeni pripomina kasarensky rezim LIGHT a vezni maji obrovska prava.Nekteri recidiviste uz bez vezeni nemohou proste zit.Svoboda je pro ne svoboda krast ,lou­pit,pr­epada­vat,zn­asil­novat atd.normalne zit neumi.Rodina?Co je to?

HledacPravdy ( 14. ledna 2019 22:49 )

Je to neomluvitelné, na druhou stranu mi taky chytá ten amok, třeba když jedu ulicí Antala Staška na Praze 4, kde je dobrých 5 aut v pravém pruhu na blikačkách, nebo Záběhlická směr do centra.

cocumysvole ( 14. ledna 2019 20:30 )

No co? Dostane tři roky, za dobrý chování ho pustí na půlku a zase někoho zbije aby se dostal zpátky. Tihle gauneři už ani normálně žít neumí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání