10 tipů jak si udržet sexuální zdraví

  1. Pravidelné Kegelovy cviky

Začněte hned zdravím vašich pohlavních orgánů. Na tom přeci záleží ze všeho nejvíc. Pravidelně se snažte už od ledna cvičit Kegelovy cviky. Posílíte díky nim nejen své svaly pánevního dna, ale také muži svou erekci a ženy sílu svého vzrušení.

      2. Preventivní lékařské prohlídky

Že jste v roce 2018 nešli na žádnou preventivní lékařskou prohlídku? Anebo ano, ale s několikatýdenním zpožděním? Pokuste se to v tomto roce změnit a stanovit si, že dojdete na všechny preventivní lékařské prohlídky vždy včas. A jak to vlastně souvisí s tím sexuálním zdravím? Když je zdravé tělo, je zdravý i sexuální život.

     3. Afrodiziaka do vašeho jídelníčku

Zařaďte do svého jídelníčku více přírodních afrodiziak. Mezi ně se řadí například čokoláda, ryby, ořechy, kakao, ústřice, avokádo nebo třeba česnek. Konzumujte pravidelně více takových přírodních afrodiziak a nebudete mít po celý rok absolutně žádné problémy s libidem. A pro ještě silnější sexuální chtíč vyzkoušejte účinné afrodiziakální parfémy obsahující silná přírodní afrodiziaka. Díky kvalitním afrodiziakálním parfémům budete působit atraktivněji, nabudete vyšší sebevědomí a zvýší se vaše sexuální touha.

     4. Pracujte na vlastním sebevědomí

Sebevědomí nezíská člověk jen tak, ze vzduchu. Je potřeba na něm neustále pracovat. A pro rok 2019 to platí dvojnásob! Zdravé sebevědomí je důležité nejen pro váš pracovní život, ale hlavně pro váš soukromý. Bez sebevědomí nebudete pro svého partnera či partnerku tím pravým sexuálním symbolem. Proto se pravidelně chvalte, uvědomujte si svou hodnotu, třeba trochu zhubněte nebo si pořiďte erotické spodní prádélko. To všechno vám pomůže vybudovat si svou sebedůvěru.

     5. Vyžeňte stres a práci z ložnice

Stres a pracovní povinnost patří do kanceláře, ne do ložnice! Proto se snažte po celý rok 2019 zanechat všechny vaše úkoly před prahem do vaší ložnice. V posteli se věnujte pouze vašemu partnerovi či partnerce, myslet pouze jeden na druhého, na vaše vzrušení, vaše touhy...

     6. Odložte drogy, cigarety a alkohol

Všechno, co ničí lidské libido a chuť na sex, nemá u vás v roce 2019 co pohledávat! Proto začněte s radikální změnou vašeho života. Odložte bezedné sklenice s alkoholem, smradlavé cigarety a nebezpečné omamné látky a zaměřte se pouze na svou drahou polovičku. Uvidíte, že najednou toho v posteli zvládnete mnohem víc.

      7. Popusťte uzdu fantazii a nebojte se experimentovat

Že je váš partnerský sex už několik let pořád stejný? Že už vás v ničem nemůže překvapit? Váš sex už spíše představuje jen hru na to, kdo se udělá dřív? Pak to pro letošek úplně změňte! Stereotyp a rutinu nechejte před prahem vaší ložnice společně se stresem a prací. Nebojte se v letošním roce více experimentovat, zkoušet nové věci a objevovat netradiční polohy. Uvidíte, že vás sex bude najednou zase bavit.

     8. Vyzkoušejte bylinky pro ještě lepší sex

Mnozí si myslí, že bez Viagry to už nikdy nepůjde. Omyl! K pevnější erekci, většímu sexuálnímu libidu a celkovému sexuálnímu zdraví vám mohou pomoci i na první pohled obyčejné bylinky. Vyzkoušejte spojení kotvičníku zemního, macy peruánské a zinku v Zerexu Ultragold a znovu pociťte sílu živočišné touhy, krásu zdraví reprodukčního ústrojí a pevnou sexuální kondici v každém věku.

      9. Sex berte jako zábavu, nikoliv jako povinnost

Vědci zjistili, jak dlouho trvá průměrný sex.” „Odborníci doporučují mít sex alespoň 3krát týdně.” „Vědci odhalili, jak vypadá sexuální život průměrného páru.” Zapomeňte pro letošní rok na všechny „zaručené” poučky, vědecká zjištění a odborná doporučení a sex si prostě a jednoduše jen užívejte. Neřešte, zda máte sex tolikrát týdně, kolikrát doporučují vědci. Prostě si jej užívejte bez povinností a stresu. A to, že jej nakonec nebudete mít přesně tolikrát, kolikrát doporučil v nějakém článku nějaký odborník, přece nakonec vůbec nevadí.

      10. Otevřete se svým tajným touhám

A na závěr nezapomeňte ani na svá tajná sexuální přání a touhy. Otevřete se v letošním roce svým nejtajnějším sexuálním představám a splňte si to, co doposud zůstávalo v říši vaší fantazie.

Přejeme vám, ať je váš rok 2019 plný vášnivého sexu, zajímavých sexuálních poloh a splněných nejtajnějších přání. Nechť je vaše sexuální zdraví pevné a po celý rok neochvějné. A pokud se přece jen něco nepovede, snažte se to nebrat příliš vážně. Máte přeci po boku toho skvělého partnera či tu skvělou partnerku.