Rodák z Kalifornie si stále udržuje figuru, kterou si vytrénoval před třemi lety kvůli krimikomedii Pobřežní hlídka. Tehdy se snažil, aby vedle herce a kulturisty Dwayna Johnsona (46), jenž si v době své wrestlingové slávy říkal The Rock, nevypadal jako sušinka. A podařilo se, v nepříliš povedeném filmu ukázal muskulaturu, až se tajil dech. Na dokonale vytvarovaném břišním svalstvu tohoto Adonise by se dal strouhat sýr!

Efron, který před pár lety v léčebně opakovaně bojoval se svou závislostí na kokainu, si nyní společně se svým o pět let mladším bratrem Dylanem užívá horkého slunce a vyhřátých pláží v Cabo San Lucas. Podle všeho se oba sourozenci, kteří rádi surfují, spolu velice dobře bavili, a dokonce se nechali povozit i na vodních skútrech.

Zac měl na sobě jenom černé šortky, tmavou kšiltovku, pod kterou skrýval své zcela nově platinové vlasy, a jeho tělo bylo stejně božské jako v době, kdy jakožto Matt Brody tahal spolu s Mitchem Buchannonem z moře napůl utopené prsaté blondýny. A sladký klouček, kterým byl ve filmech společnosti Disney, je v ten moment okamžitě zapomenut.

Jedna z hvězd filmu Největší showman (největší hned po představiteli titulní role, Hughovi Jackmanovi, 50) si teď rozhodně zaslouží trochu vydatného odpočinku. Před svátky totiž dokončil náročné natáčení thilleru filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Tam urostlý herec ztvárnil postavu Teda Bundyho, nekrofilního masového vraha, který v sedmdesátých letech zabil minimálně 30 mladých žen. V tomto roce by se měl ještě objevit v komedii The Beach Bum po boku Matthewa McConaugheyho (49), Isly Fisher (42) a Shoopa Dogga (47).

VIDEO: Zacu Efronovi vypadl na červeném koberci z kapsy kondom

Video
Video se připravuje ...

Zacu Efronovi vypadl na červeném koberci z kapsy kondom Youtube.com

Fotogalerie
45 fotografií