Vítězka České Miss z roku 2008, která před pár lety bojovala s anorexií, si teď život užívá. Objeví se v novém muzikálu v divadle Broadway, Kvítek Mandragory, kde bude mít menší roli, a hodně času tak tráví na zkouškách.

I proto by se možná za odměnu chtěla nechat hýčkat. Jenže není kým! Bývalá partnerka zpěváka Vaška Noida Bárty nebo rybáře Jakuba Vágnera si postěžovala, že si musí dělat snídaně sama. 

„Nikdy jsem nezažila, že by mi někdo přinesl snídani do postele. Tak jsem z toho přestala dělat tragédii a dělám si sem tam snídani do postele sama," svěřila se krásná brunetka na Instagramu. Společnost v posteli jí dělají alespoň její dvě čivavy, Minnie a Sofie.

Jak sama přiznala, neví, co na téhle romantice všichni vidí. Myslím, že v obou případech by byl výsledek stejný. Po pár minutách zjistím, že mě rozčilují drobky v posteli a přesunu se i se svojí postelovou snídaní do kuchyně. Tak mi vysvětlete, co je na snídani v posteli tak romantického? ptá se na Instagramu svých fanoušků modelka. 

Ono připravit snídani pro někoho, jako je Eliška, asi nebude úplně jednoduchý úkol, protože jak naznačila, nebývá s ní po ránu k vydržení. Dokonce začala brát bylinné tablety, které jí s náladou pomáhají. „Přestala jsem být po ránu nepříjemná, tak nevím, co za bylinu tohle způsobuje," přiznala se. 

Mezi jejími fanoušky se najdou i tací, kteří její přeumělkovanou prezentaci na sociálních sítích úplně nevydýchávají. Dělat takovou komedii se snídaní do postele kvůli produktům," napsal do diskuze jeden z nich. „A proč ti neudělá snídani ten, co tě ráno při tom fotil? Nebo to je stativ a celé je to aranžmá?" ptá se další.

Modelka si to ale nenechala líbit. Jsem od přírody trošku komediant a můj profil směřuji tak, aby vystihoval především mě a můj pohled, tak si budu tyto komedie fotit do té doby, dokud mě to nepřestane bavit," uzemnila rýpavého fanouška Bučková

VIDEO: Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video
Video se připravuje ...

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií