V posledních několika dnech to na place při natáčení Modrého kódu pěkně vře. Herečka a zpěvačka Eva Burešová, která v seriálu hraje Petru Hováthovou, před nedávnem na svém Instagramu informovala o určitém typu kyberšikany mezi jejími fankluby, která prý vznikla kvůli jedovatým komentářům její herecké "kolegyně". 

„Jsem velmi překvapená, že to vzniklo od jedné osoby, kterou jsem potkala na natáčení Modrého kódu možná tak dvakrát, která si hraje na velkou herečku. Poté, co dostala vyhazov, začala říkat nesmyslné lži, jak o Sabině Laurinové, tak o mně," uvedla tehdy sympatická herečka. 

O Evě Burešové měla prohlásit, že trpí bulimií a používá projímadlo, aby si udržela štíhlou figuru a do Sabiny Laurinové se zase pustila s tím, že jí přebrala kluka. 

Podle herečky Evy Burešové se jedná o slavomanku, která chce, aby se o ní psalo. „To je to, co ona chce. Prostě chce být slavná, udělá pro to všechno. Já toho o ní moc nevím, dělala komparz. Pokud jde o nařčení z bulimie, je to nesmysl. Jsem od přírody hubená. Samozřejmě, že to není pravda. Všichni u nás v rodině jsou štíhlí. Navíc, lidé okolo mě moc dobře vědí, jak ráda jím," objasnila Blesku Burešová, která se poprvé proslavila v soutěži Československo má talent.

„Já jí přeji, ať je úspěšná ve své práci. Jen nechci, aby se psaly takové lži, aby ty holky, které ji sledují, nepodporovala v konání zla. Raději pišme o hezkých věcech! Například o tom, že se mi blíží premiéra Sopranistek, v Činoherním klubu, na to se moc těším," uzavřela toto téma herečka.

Komparzistka, o které Burešová mluví, se jmenuje Simone Hrašková (29) a v Modrém kódu měla po dobu několika měsíců roli nemluvící sestřičky. Sama kontaktovala naší redakci a prozradila, že její verze o údajném vyhazovu se poněkud liší. 

„Eva Burešová o mně mluví a lživě popisuje, jak jsem neunesla vyhazov z Modrého kódu. Já sama jsem ale chtěla skončit z důvodu, že jsem neměla čas na to to skloubit se zkouškami v divadle a s prací, kde jsem vydělávala hezké peníze," napsala do Blesku blonďatá sexbomba.

Nechápu, že ona, která je matkou a určitě má hodně práce, má čas a energii řešit a být nenávistná na sociálním světě a vymýšlet si o mně lži," doplnila Hrašková, jejíž sexy fotkami se to na sociálních sítích jen hemží. 

Jenže verzi Burešové, která nedávno zářila i v show Tvoje tvář má známý hlas, nám potvrdila i koordinátorka komparzu, Šárka Fáberová, která ji sama propouštěla. 

„Slečna Hrašková byla obyčejná komparzistka, která se prezentovala jako velká herečka. Od samého začátku dělala jen bordel. Nebývala připravená, při natáčení používala telefon a nebo si šla třeba do zákulisí zdřímnout, že jí bolí bříško. Po několika měsících už jsem to nevydržela a řekla jí, ať nechodí," popsala hvězdné manýry komparzistky Fáberová.

To podle ní devětadvacetiletá Hrašková neunesla a začala šířit nesmyslné lži. „Na to konto o mně začala prohlašovat, že jsem ji vyhodila, protože na ní žárlím a Sabinu Laurinovou nařkla, že jí přebrala chlapa," pokračovala Fáberová. „Asi týden chodila s jiným komparzistou, pěkný kluk, co se věnuje fitness. Ten ale brzy poznal, že je to zlatokopka, tak se s ní rozešel. Sabina, stejně jako několik dalších herců, k němu šli do fitka na trénink, a kvůli tomu to vzniklo," vysvětlila.

VIDEO: Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
64 fotografií