Vydra coby starosta Pepa Novák šéfuje městu Kameňákov. A tentokrát se svým zástupcem Bohoušem Beránkem, kterého hraje Pavel Kikinčuk (59), podají přihlášku do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku. Ministerstvo slibuje vítězi sto milionů korun. Musí ale splnit řadu kritérií. A starosta je pro vítězství ochotný obětovat vše.

„Natáčení jsem si užíval moc. V podstatě jsem omládl asi o dvacet let,“ zavzpomínal herec na vznik seriálu, jehož počet dílů televize Nova stále ještě tají. A netuší to ani představitel Pepana, pro kterého bylo jiné i samotné natáčení. „Když se natočil jeden obraz, roztrhaly se papíry a rychle jsem se učil text na obraz další,“ prozradil herec.

„Výhodou bylo, že si tímto způsobem člověk trénoval operační paměť. Nezatěžovalo to hard disk, šlo to jen čistě přes tu operační část – jedním uchem tam a druhým ven...“ dodal Vydra.

V seriálu se objeví i nové postavy v podání herců Leoše Nohy (50), Michala Novotného (39), Oldřicha Navrátila (66) či Miluše Bittnerové (41). Kameňák se začne vysílat od pátku 22. února. Seriálový Kameňák ovšem nerežíroval Zdeněk Troška (65), ale Ján Novák (52), který je podepsán i pod čtvrtým filmovým Kameňákem. Troškovým dílem jsou jen první tři filmy. Pátý díl s názvem Vánoční Kameňák pak zase natočil F. A. Brabec (64).

Další novinky

The Voice Česko Slovensko

Pěvecké soutěži, známé z dřívějška jako Hlas, bude patřit hlavní vysílací čas v neděli. O osudu soutěžících tentokrát budou rozhodovat Vojtěch Dyk (33), Jana Kirschner (40), rapper Kali (36) a rocker Pepa Vojtek (53). Poprvé se představí i moderátorská dvojice zpěvaček Tereza Kerndlová (32) a Mária Čírová (30).

MasterChef Česko

O králi kuchyně v pořadu, který už na obrazovkách běží každou středu, tentokrát rozhoduje porota složená z michelinského kuchaře Radka Kašpárka (37), trojnásobného vítěze ankety Zlatý kuchař Jana Punčocháře (39) a kuchařského talentu Přemka Forejta (31).

Ordinace v růžové zahradě 2

Rok 2019 je v kamenické nemocnici rokem velkých návratů. Po deseti letech se Petr Rychlý (53) neboli primář Čestmír Mázl setkal se svou dcerou Naďou, kterou nově hraje Petra Bučková (40). Do Ordinace se vrací i doktor Zajíc Braňo Holiček (33). Seriál se vysílá jako doposud každé úterý a čtvrtek.

Ulice

Nemění se ani vysílání nekonečného seriálu, který můžete sledovat každý všední den v podvečer před Televizními novinami. Po roční pauze se vrací z Kanady Matěj Jordán čili Jakub Štáfek (28). Už příští týden ho čeká těžká zkouška – zaviní bouračku, jež se bohužel neobejde bez následků! Život se mu převrátí vzhůru nohama.

Specialisté

Jakub Štáfek patří také do týmu Specialistů, vyšetřujících každé pondělí v hlavním vysílacím čase nejrůznější kriminální případy. Také v nových dílech se kromě něho setkáte se starými známými tvářemi Davidem Prachařem (60), Zuzanou Kajnarovou (36) a Janem Zadražilem (43).

VIDEO: V jarním programu TV NOVA samozřejmě zůstane stálice – seriál Ulice.

Video
Video se připravuje ...

Tento týden v Ulici: Skandál na sociálních sítích a rozchod TV Nova

Fotogalerie
78 fotografií