Obě jsou úspěšné herečky a obě zářily v talentových show. Aneta Krejčíková dokráčela v show Tvoje tvář má známý hlas až do finále a Marie Doležalová se ve StarDance protančila až na samotný vrchol. Společné mají také to, že jsou obě čerstvými maminkami. 

A právě pokud jde o mateřství, obě dámy se shodují na tom, že novopečené maminky to nemají úplně nejjednodušší. Podle nich jim chybí sebevědomí.

„Jestli jsou tady nějací kluci, co mají doma ženy. Dovolte mi menší radu. Dávejte najevo svým ženám lásku a přitažlivost. Uvidíte, co to s Vašim 'stereotypním' životem doma udělá. Dnes mi bylo řečeno, že jsem sexy 'milfka' a budu z toho žít minimálně celý víkend," napsala na svém Instagramu Aneta Krejčíková, která svého syna Bena přivedla na svět v září.

„Souhlasím, Anet! Matky mají to sebevědomí prostě dole, mě před týdnem potěšilo, když mi nějaký úplně neznámý asi úchyl napsal, že jsem sexy. Dřív? Eeeeh, Ježíš, blé, no a co? Dnes? Jéééé, to je od něj hezký! Děs běs!" odpověděla jí v komentáři Marie Doležalová. Ta porodila o měsíc dříve, v srpnu přivítala holčičku Alfrédu. 

Doležalová, známá jako Saša z Comebacku, samozřejmě nebyla jediná, která by se pod vyjádření Krejčíkové podepsala. „To by se mělo vytesat na všechny vchodové dveře," napsal do diskuze fanoušek Krejčíkové.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií