Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka tvrdila, že má „kompro“ na Trumpa a Putina: Ruští agenti ji odvlekli z letiště

Autor: ital - 
23. ledna 2019
13:21

Běloruskou modelku Anastasiu Vašukevičovou (21) zatkli v Thajsku a obvinili z prostituce, když ona a její guru Alexander Kirillov (39) nabízeli sexuální kurzy turistům. Ze země ji deportovali do Ruska, kde ji na moskevském letišti ihned násilím zadržela a odvlekla Federální služba bezpečnosti (FSB). Dívka před svou deportací prohlašovala, že zná tajné informace o spolupráci amerického prezidenta Trumpa a Kremlu.

Modelka Anastasia Vašukevičová, vystupující též pod jménem Nasťa Rybka, a její guru Alexander Kirillov v jednom z luxusních hotelů v Bangkoku v Thajsku pořádali sexuální kurzy pro ruské turisty, kteří pak za ně obdrželi certifikát, že jsou zkušení v sexuálních praktikách. Za tento byznys je thajská policie zatkla a zavřela do vězení. Anastasia poprosila americkou vládu a o pomoc výměnou za informace, které se měly týkat spojitosti ruských mocností se zvolením prezidenta Trumpa.

Kirillovova manželka Kristina Šeremetyevová pověděla, že dvojici v Thajsku vyslýchala FBI, ale nezískali od nich žádné informace. „Slíbili jim, že je za poskytnutí informací propustí a nějakým způsobem pomohou. Oni jim však nic neřekli a celý případ se protáhl o deset měsíců,“ řekla Šeremetyevová. Vašukevičová loni řekla pro BBC, že se bojí o život. „Mohou mě zabít tady nebo v Rusku,“ pověděla. Ona i Kirillov tvrdí, že za jejich zatčením stál Kreml. „Snaží se nás na dlouhou dobu umlčet,“ oznámila Anastasia.

Vašukevičová měla mezi lety 2016 a 2017 sloužit jako milenka na luxusní jachtě ruského magnáta a Putinova známého Olega Deripaskyho. Zde údajně došlo k několika setkání ruského místopředsedy Sergeie Prikhodka, Deripaskova společníka Paula Manaforta, který býval poradcem Trumpovy volební kampaně, a několika dalších nejmenovaných Američanů. Anastasia prý získala 16hodinové nahrávky těchto setkání, které přeposlala Kirillovi.

Thajská vláda Vašikevičovou deportovala do Ruska, kde ji i její společníky okamžitě zadržela FSB. Video ukazuje, jak se muži odění v civilu pokoušejí dostat modelku na kolečkové křeslo. Když se jim to nedaří, vezmou dívku pod rameny a za nohy a odnesou do výtahu. Anastasia o svých únoscích napsala: „Mluvili velice hrubě. Řekli nám, že s nimi musíme na několik dní někam odejít.“ Podle informací agentury Interfax čelí modelka i její společníci obvinění z prostituce. V případě dokázaní viny jim hrozí až 6 let vězení.

Kristina Šeremetyevová sdělila ruské zpravodajské společnosti RIA-Novosti, že zadrženi byli Anastasia Vašukevičová a dva další, Andrei Žežko a Maria Žarková. „Na jak dlouho a z jakých důvodů, to nevíme. V Rusku se proti nim nevedlo žádné trestní vyšetřování, ale jejich pasy jim odebrali. Teď je začínají vinit za NĚCO… to může znamenat jen jedinou věc – násilné falšování zločinu. Jinak se to nedá popsat, je to naprosto ilegální,“ oznámila Kristina.

mirkli ( 2. února 2019 13:04 )

illyria ( 23. ledna 2019 19:20 )

Fascinující je, jak je tahle "matrace" blbá... Když už něco takového slyším, tak dělám, že sem to neslyšela... Ale né, ona se ještě tím vytahuje v médiích... Nebo je ještě blbější a jen si to celé vymyslela...

pavel11 ( 23. ledna 2019 18:34 )

šlapka nebo aktivistka stejná špína.

heterosexual ( 23. ledna 2019 14:36 )

Nohy jo modelka.....

petrw ( 23. ledna 2019 13:29 )

spravne jen ji nandejte d e f ce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání