Přestože si bílý pár, který si loni v říjnu řekl své ano během svatebního obřadu na havajské pláži, nechal změnit barvu pokožky umělým způsobem, oba jsou pevně přesvědčení, že jejich budoucí děti budou mít tmavou barvu kůže. Martina Big ostatně kromě opalovacích injekcí hojně využívá i Melanotan, syntetický hormon, který způsobil, že takhle absurdně zhnědla. A tak si nyní zřejmě myslí, že se to promítne i do jejího budoucího potomka.

Modelka, která byla před svou proměnou typickou Němkou, jakou si člověk představí v méně kvalitních zahraničních pornofilmech s opravářem Helmutem, tedy klasickou peroxidovou blondýnkou, plnila média maximálně články o neustálém zvětšování poprsí (zastavila se údajně na velikosti 19).

Teď je ale živoucí senzací a opět na sebe upozornila svou teorií o černém miminku, kterou popsala v anglické ranní televizní show This Morning. Moderátorka se jí totiž ptala, zda bude chtít miminko adoptovat, aby i to bylo černé, Martina ji však ujistila, že to není potřeba. Údajně jí to potvrdil i její ošetřující lékař.

Přestože se jí zaražení moderátoři snažili vysvětlit, že to geneticky není možné, ona si stála na svém: „Samozřejmě vím, že dítě bude mix mě a Michaela, ale jsem si jistá, že bude černé. Jestli bude jako mléčná čokoláda, nebo trochu světlejší, na tom už nezáleží,“ kasala se žena, která sama sebe nazývá „hrdou africkou ženou".

Tvrdě však narazila. Fanoušci, pokud se jim tedy dá říkat fanoušci, se jí na sociálních sítích krutě vysmáli a vysvětlili jí, že změněná barva pleti neovlivní její DNA. Nemluvě o všech skutečných černoších, kterých se hloupost (anebo naivita?) téhle Němky dotkla. Většina uživatelů Twitteru, kde probíhala nejdivočejší debata, se nakonec shodla, že by výstřední „hvězda“ měla změnit lékaře - a najít si nějakého odborníka „na hlavu". Podle všeho má dost vážné problémy…

Ostatně podívejte se do naší galerie, kde je její postupná přeměna názorně vidět.

Fotogalerie
37 fotografií