Modelka, herečka, playmate, sexbomba a bojovnice za práva zvířat, to všechno v jednom náramně přitažlivém balení jménem Pamela Andersonová, byla viděna před obchodem se zeleninou ve slunečném Malibu. Odnášela si z něj dvě velké papírové tašky plné jídla a také květiny. Zdá se, že žena, která se v devadesátých letech postarala o divoké sny nejednoho pubescenta, za svou skvělou vizáž vděčí zdravé stravě – a také četným návštěvám plastických chirurgů.

Všestranná umělkyně totiž nebyla zrovna dvakrát nadšená, že ji paparazzi nachytali v domácím oblečení a bez podprsenky, a pokusila se zamračit. Jenže s její dokonale vyhlazenou tváří, za kterou by se nemusela stydět kdejaká třicítka, pro ni bylo poměrně těžké byť jen zvednout obočí, její obličej působil jako dokonalá, prázdná maska.

Na sociálních sítích, které Pamela hojně zásobuje svými vzrušujícími a vždy černobílými fotečkami, vypadá přitom pokaždé naprosto perfektně, a tak pro ni musí být jistě velice nepříjemné, že ji nyní média ukážou jako pouhého člověka.

Před pár lety ovšem Pamela skálopevně prohlašovala, že s plastikami skončí. „Už mě nebaví maskovat svůj věk. Chci zestárnout důstojně a spokojím se s tím, že si udržím mladého ducha,“ tvrdila někdejší hvězda Pobřežní hlídky v ikonických červených plavkách v jednom televizním pořadu. „Hollywoodské hvězdy často po operacích vypadají jako mimozemšťani. A i kdyby se zákrok podařil, proč bych měla v 80 letech vypadat na 40?“ vrtěla hlavou.

Příjemně překvapila v Cannes, kde se ukázala velice civilně a byla k nepoznání. Sice zvolila šaty s hlubokým dekoltem, pro ni tak příznačným, jinak však na sobě měla minimum make-upu, dlouhé platinové kadeře nechala v přirozené blond barvě, sčesané dozadu, a díky tomu získala takový šmrnc, jako už dlouho předtím ne. Obavy ze stárnutí ji však podle všeho opět donutily navštívit plastické chirurgy a nechat si aplikovat botox. Minimálně tedy botox...

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Fotogalerie
70 fotografií