Ještě než se Silvia Kucherenko zbavila blond hřívy a nechala si vlasy ztmavit na hnědo, mohly být s maminkou jako dvojčata. Modelka totiž zdědila po své matce pronikavě modré velké oči, rysy v obličeji a také plné rty.

Jen Silvia si je časem několikrát přifoukla a s výplní opravdu nešetřila, čímž si vysloužila i přízvisko královna kačeřího zobáku. To její matka je v tomto ohledu střídmější. K lepšímu vzhledu si plastikami dopomůže jen občas. „Máma si nechala udělat víčka a musím říct, že pan doktor odvedl skvělou práci. Mnoho z vás se ptáte na prsa, takže určitě též stejná klinika. Máma vypadala i předtím dobře, ale díky novým víčkům omládla o 10 let. Věk je jen číslo,“ tlumočila Kucherenko za svou matku na sociální síti.

„To je máma?To spíš sestra!" zareagoval rázem někdo v komentářích a podobné názory se opakovaly. „Krásná žena!" „Já myslel, že je to tvoje sestra! Kolik jí je?" Řadu kritiků Slovenky pak jistě napadlo, že její matka vypadá vlastně líp než ona sama.

Podle ní už v jistém věku speciální krémy nezabírají a pak je chirurgický zákrok jedinou záchranou. Jen aby plastikám její maminka nepropadla tolik, jako její silikonová dcera a manželka zavřeného podnikatele Sergeje. Bylo by to jen na škodu.

VIDEO: Nemám žádné plastické operace, tvrdila dříve Kucherenko s rty jako kačer!

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace. Instagram

Fotogalerie
39 fotografií