Britská herečka a reality star Danniella Westbrooková má za sebou roky závislosti na kokainu a nepříjemných životních eskapád, které se velice nepříznivě podepsaly na její vizáži. Ve svých pětačtyřiceti letech vypadá jako nehezká stařena, které by se člověk v parku leknul! Hvězda britské soap opery Eastenders si nyní v jedné z anglických talk show postěžovala, že se svou dcerou Jody nemluvila už tři roky. Dcera o to zkrátka nestojí.

Bývalá herečka a někdejší příležitostná modelka, která v současné době bojuje s rakovinou dělohy, přiznala, že je její dcera raději v „bezpečnějším“ prostředí u jejího ex-manžela Kevina Jenkinse než u ní.

Kromě vážné nemoci se totiž Danniella potýká i s jedním nebezpečným stalkerem. Žena, která je jí z nějakého záhadného důvodu posedlá, ji pronásleduje i na sociálních sítích, a kvůli tomu nemůže mít Danniella ani účet na Instagramu. Podivná ženština ji údajně obtěžuje již od roku 2016, kdy se  Danniella účastnila voayerské reality show Big Brother.

„Nemluvila jsem s Jody už tři roky. Je jí sedmnáct let a je nádherná. Je to pro mě hodně těžké, obzvlášť teď, když jsem nemocná,“ prohlásila smutně. „Jody si ale žije svůj život a dělá to dobře. Ve škole je vynikající. A její otec je jí skvělým otcem. Je to pro ni pravděpodobně to nejlepší prostředí.“

S Kevinem Jenkinsem se rozvedla po 11 letech společného života, respektive on se rozvedl s ní. Jedním z důvodů rozpadu dlouhotrvajícího manželství byla i její drogová závislost. Danniella totiž několikrát skončila na odvykací kúře, vyléčila se – a pak do toho zase vždycky znovu spadla. Byl to zkrátka začarovaný kruh.

Šňupáním kokainu se jí dokonce rozleptala nosní přepážka – a následovala série plastických operací. Svou závislost na drogách totiž Danniella, která údajně trpí bipolární poruchou, vyměnila za závislost na plastických operacích. Postupem času si přestala být podobná a z pohledné blondýnky se stala vyžilou troskou.

Oporou v těžkých časech jí je tedy alespoň syn Kai (22), kterého má Danniella ze svého rok trvajícího prvního manželství. Ten mimochodem chodí se známou exhibicionistkou Lisou Appletonovou (50), kterou stejně jako jeho matku znetvořily časté plastiky. Na rozdíl od Dannielly ale baculatá Lisa stále připomíná lidskou bytost. „Kai se o mě od doby, co jsem nemocná, moc dobře stará. Prošel si v životě lecčím, a stejně je to skvělé dítě. Jsme si velice blízko,“ dodala někdejší kráska.

Fotogalerie
35 fotografií