Hvězdu seriálu Dcery a synové Jakuba Skláře Luďka Munzara zasáhla rakovina ledvin už v devadesátých letech. Následkem zákeřné nemoci o ledvinu dokonce přišel. Několik let ho trápila artróza a měl problémy s klouby.

Když se ze svých zdravotních problémů dostal, onemocněla jeho manželka Jana Hlaváčová. V roce 2011 jí diagnostikovali Parkinsonovu chorobu, kvůli které trpěla těžkými depresemi. Tehdy musela skončit se svou uměleckou činností, přestala vycházet z domu a veškeré péče o domácnost a o finance zůstaly na Munzarovi.

„Víte, je to těžké. Navíc jsme oba staří,“ řekl Blesku herec před lety. V těch nejhorších chvílích pomáhala rodičům jejich dcera Bára Munzarová.

Situace se zhoršila, když se Munzarovi vrátila v roce 2017 rakovina. Tentokrát napadla prostatu. Od té doby se veřejnosti vyhýbal i herec. Jedinou radostí v posledních chvílích jeho života bylo, když loni znovu provdal svou dceru Báru Munzarovou (47), která si brala herce Martina Trnavského (48).

Dcera Bára tak nyní zůstane sama na péči o nemocnou mámu Hlaváčovou, která se nadále zdržuje v domácím prostředí a do společnosti nevychází. Smrt manžela jí navíc sílu nepřidá.

 

Fotogalerie
35 fotografií