Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nadějný boxer (†24) se snažil zachránit mladého delikventa (12): Kluk ho zastřelil

Autor: rc - 
29. ledna 2019
16:26

Boxer John Duane VanMeter se měl za pouhé tři týdny ženit. Místo svatby však jeho snoubenka Sammy Arellanové s jeho blízkými chystá pohřeb. Čtyřiadvacetiletého sportovce zastřelil v jeho domě ve středu teprve dvanáctiletý chlapec, který se kamarádil se synem jeho snoubenky.

John Duane VanMeter byl vášnivým boxerem. Fanoušci mu přezdívali The California Kid (Kalifornský kluk). VanMeter začal se sportem už jako dítě, poprvé si boxerské rukavice navlékl již ve dvou letech.

Jeho trenér David Hernandez ho popsal jako chlapa „se zlatým srdcem a s krásnou duší“. V podobném duchu ho popisuje i jeho snoubenka Sammy Arellanová. „Každý tady Johna znal a věděl, že měl dobré srdce,“ řekla pro DailyMail a dodala: „Byl prostě úžasný.“

Teprve 12letý chlapec se neustále potýkal s průšvihy, ovšem VanMeter a Arellanová se mu snažili pomoci. „Byl to problémový kluk. Každý nás varoval, ale my prostě dělali, co nám říkalo srdce,“ řekla žena. Chlapec se přátelil s jejím synem a se snoubenci před dvěma měsíci bydlel celý týden. Ovšem poté začal mít pár výchovné potíže také se synem Arellanové. Žena pak mladíka vykázala. „Neustále dostával mého syna do problémů, tak jsem mu řekla, že do našeho domu už nesmí,“ uvedla.

Ve středu večer se ale zřejmě hoch do jejich domu vrátil. Byla to Arellanová, kdo zavolal na policii, že se do jejich domu někdo vloupal. Poté, co strážci zákona přijeli na místo, našli v pokoji VanMetera s prostřelenou hlavou.

Svědci uvedli, že viděli mužskou postavu celou v černém. Případem se stále zabývá policie. Chlapec byl umístěn do detenčního centra pro mladistvé. Arellanová a VenMeter si měli za tři týdny na den sv. Valentýna říct své ano. Také nadějný boxer už byl otcem dvou dětí – tříleté holčičky a čtyřletého chlapce.

    

antismejd ( 29. ledna 2019 18:02 )

Kristepane! V té zemi,která se jmenuje USA,žijí bezkonkurečně nejblbější lidi na světě!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání