Herečka Kate Beckinsaleová, která se už několik let objevuje v každoročních žebříčcích nejkrásnějších žen na světě, se na své sociální síti podělila o smutnou zprávu. Poté, co ji přemohla neskutečná bolest břicha, spěchala do nemocnice, aby si vyslechla hrůznou diagnózu – praskla jí cysta na vaječníku!

Přes víkend tedy zůstala v nemocnici, kde jí při operaci odstranili zbytky prasklé cysty. Těžkou bolest pak překonávala díky uklidňujícím lékům a následně byla propuštěna do domácího léčení, kde se zotavuje doteď.

„Ukázalo se, že prasklá cysta vaječníku neskutečně bolí a morfium mě dohání k slzám. Jsem vděčná všem, co se o mě starají,“ napsala herečka známá ze snímku Pearl Harbor k fotografii, kterou sdílela na svém profilu. Na té má ve tváři velmi útrpný výraz.

Beckinsaleová si zakládá na svém soukromí, a proto bylo pro mnohé překvapením, že sdílela tak citlivou fotku. Dle svého vysvětlení ale chtěla předběhnout fotografy, kteří na ni čekali před nemocnicí. Své fanoušky se radši rozhodla informovat sama, aby předešla různým fámám.

Herečka měla ale přece jen menší důvod k úsměvu, když jí neznámý obdivovatel zaslal domů nafukovací balonky s přáním k uzdravení. Vzhledem k jejímu pobytu v posteli musela zásilku převzít její maminka. Na tom by zase nebylo nic moc úsměvného, jenže balonky byly ve tvaru pánského přirození!

Prasklá cysta

Cysta vaječníku je onemocnění ženského pohlavního ústrojí, které nejvíce trápí ženy ve zralém věku či po porodu. Za cystu se považuje útvar, který je větší než dva centimetry, chvíli se zvětšuje a poté zmenšuje.

Z velké části jsou cysty nezhoubné a ty malé většinou bez příznaků samy po nějaké době vymizí. Naopak ale větší prasklou cystu provází silná bolest v podbřišku, nevolnosti, závratě, zvracení a horečka. 

VIDEO: Trailer k filmu Underworld s Kate v hlavní roli

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Underworld /Youtube/

Fotogalerie
35 fotografií